✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. hummel David Badebukser Børn
  hummel hummel David Badebukser Børn
  200 DKK
 2. ZigZag Bilko Badebukser Børn
  ZigZag ZigZag Bilko Badebukser Børn
  250 DKK 125 DKK
 3. Speedo Essentials Endurance+ Aqua Badebukser Børn
  Speedo Speedo Essentials Endurance+ Aqua Badebukser Børn
  250 DKK
 4. ZigZag Mercury Printed UV Badebukser Børn
  ZigZag ZigZag Mercury Printed UV Badebukser Børn
  200 DKK 100 DKK
 5. adidas Fit Jam 3S Badebukser Børn
  adidas adidas Fit Jam 3S Badebukser Børn
  200 DKK
 6. B-Basic Baby Diaper Badebukser Børn
  BASIC B-Basic Baby Diaper Badebukser Børn
  190 DKK 50 DKK

Badebukser til børn

(22 produkter)

Bliv klar til svømmetræning med badebukser til børn

Et par badebukser til drenge er ideelle til svømmetræningen i svømmehallen. Her på SPORT24.DK finder du et stort udvalg inden for de klassiske badebukser til børn. De enkle, klassiske badebukser findes både med og uden ben - i smarte drengefarver. Både materialet og pasformen gør dem til et godt valg, når det gælder svømmetræning.

Optimal bevægelsesfrihed og komfort

Badebukser til børn er fremstillet i et blødt og strækbart materiale, hvilket sikrer dig en fantastisk komfort og en velsiddende pasform. Derudover vil den tætsiddende pasform mindske modstanden i vandet, når du svømmer. Dette resulterer i optimal bevægelsesfrihed og mindst mulige gener under svømningen. Badebukserne er desuden oftest designet med en justerbar snøre i livet, hvilket giver mulighed for at tilpasse dem til netop dig. Det medvirker alt sammen til at give dig den optimale komfort og bevægelsesfrihed. Derudover er det en klar fordel, hvis badebukser til børn er fremstillet i et klorresistent materiale, da klor er meget hård ved badetøj. En højere grad af klorresistens vil resultere i længere holdbarhed, da både pasform og farve vil holde bedre.

Vedligehold badebukser til børn og forlæng levetiden

Selvom badebukser til børn er klorresistente i større eller mindre grad, er det klart anbefalelsesværdigt at vedligeholde dem korrekt. Det kræver ikke alverden, men blot små huskeregler:

 • Skyl dem altid i koldt vand efter brug, da klor er meget hårdt for materialet.
 • Vandet klemmes eller presses ud uden at vride dem, da vrid ødelægger elasticiteten.
 • Undgå at vaske badebukser i vaskemaskinen, da det slider på materialet.

Dyk ned i SPORT 24's store udvalg

Hos SPORT 24 finder du altid mange muligheder inden for badebukser til børn. Det giver dig mulighed for at finde det par, som passer til netop dig. Dyk ned i udvalget og find den længde og farve, som du foretrækker. Vil du vide mere om de enkelte par, kan du med fordel læse de forskellige produktbeskrivelser. De kan hjælpe dig på vej mod det helt rigtige par. Bestil allerede nu og vær klar til at hoppe i vandet om 1-2 hverdage. Skulle de ikke passe, kan du returnere dem til enten webshoppen eller i en af de fysiske SPORT 24 butikker.