Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Arena Dynamo Badedragt Børn
  Arena Arena Dynamo Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 2. hummel Chill Board Badeshorts Børn
  hummel hummel Chill Board Badeshorts Børn
  200 DKK
 3. 20%
  adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  adidas adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  250 DKK 200 DKK
 4. hummel Delta Board Badeshorts Børn
  hummel hummel Delta Board Badeshorts Børn
  250 DKK
 5. 50%
  Arena Ren Badedragt Børn
  Arena Arena Ren Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 6. hummel Chill Board Badeshorts Børn
  hummel hummel Chill Board Badeshorts Børn
  200 DKK

Badetøj til børn

(169 produkter)

Stort udvalg af børnebadetøj til både svømmehal og strand

Hos SPORT 24 finder du et kæmpe udvalg af smart og lækkert badetøj til børn. Så uanset om du går i svømmehallen, hygger i poolen, hopper i søen eller er på strandtur om sommeren, kan du finde det helt rigtige børnebadetøj, der passer til netop dig og din stil. Du skal nemlig føle dig godt tilpas i dit badetøj både over og under vandet - derfor er det vigtigt, at du vælger en velsiddende og komfortabel model, som giver dig den allerbedste svømmeoplevelse. Her på webshoppen finder du et stort og spændende sortiment af badetøj til børn - altid med fokus på komfort, pasform og smart design.

Let og funktionelt badetøj til børn

Moderne badetøj til børn er fremstillet i lette og strækbare materialer, som sikrer en yderst velsiddende pasform samt en fantastisk komfortabel fornemmelse i vandet. Materialerne tilbyder desuden stor slidstyrke, har en høj modstandsdygtighed over for klor og er derudover særdeles hurtigtørrende. Hos SPORT 24 er udvalget af børnebadetøj i lækre materialer stort og uanset om du er et lille eller stort barn, kan du helt sikkert finde en model, der passer til netop dig og dine ønsker.

Hurtig, nem og sikker nethandel

Når du handler online på SPORT24.DK, er du sikret en god oplevelse med høj service og helt fantastisk kvalitet. Du får leveret dine varer allerede inden for kun 1-2 hverdage. Det skal nemlig være nemt, hurtigt og enkelt at shoppe badetøj til børn hos SPORT 24. Derfor får du også 365 dages fuld returret med mulighed for enten at sende retur til webshoppen eller besøge en af de fysiske butikker, hvor du kan bytte dine varer.