HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Badesko til børn

14 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Badesandaler
(14)
StørrelseVis liste
21
22
23
23,5
24
25
26
27
28
29
29,5
30
31
32
33
33,5
34
35
36
37
38
39
41
42
43
44
45
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(63)
Mænd
(51)
Drenge
(10)
Piger
(13)
Pris
DKK 90
DKK 350
MærkerVis liste
Cruz
(1)
Endurance
(1)
H2O
(1)
Nike
(11)
FarverVis liste
Blå
(1)
Hvid
(2)
Lilla
(1)
Pink
(2)
Rød
(1)
Sort
(8)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 14 af 14 produkter

Badesko til børn er både praktiske og smarte

Badesandaler til børn er et must om sommeren til stranden, på ferien eller en tur i svømmehallen. De kan også blot bruges til at hoppe i, hvis du skal en tur i haven eller som sutsko, hvis du fryser fødderne indendøre.

Hos SPORT 24 har vi samlet et udvalg af modeller, der dækker:

  • Lækre tåsandaler, der passer til sommerens stil
  • Traditionelle klip klappere til svømmehallen og hygge derhjemme
  • Lukkede badesko, der kan bruges til at beskytte fødderne på stranden

Der er altså noget for enhver smag og enhver anledning i vores kategori med badesko til børn.

Badesko til børn kan fås i mange forskellige modeller

Mange danskere rejser til solrige himmelstrøg, men badesko til børn er også anvendelige i det danske sommervejr. Badesko til børn kan fås i mange forskellige modeller, og derfor er det nemt for dig at finde lige den model, du og dit barn ønsker. Sæt dig eventuelt sammen med dine børn for at finde de rette sko. Vælg mellem vores mange populære brands i den bedste kvalitet. Kan dine børn godt lide farver, så er der frit valgt på hele den farverige palet, men de kan selvfølgelig også vælge de neutrale farver.

Der findes varianter til ethvert tidspunkt

Børn bevæger sig meget, og derfor kan det være praktisk at have flere forskellige par badesko. Skal I på stranden, fungerer de lukkede badesko bedst, så barnet ikke får rifter og skarpe genstande op i foden, mens åbne tåsandaler kan være moderne, når I skal på restaurant om aftenen. Derudover beskytter badesko til børn også mod smitte fra svamp og vorter.

Se mulighederne på SPORT24.DK eller i fysiske SPORT 24 butikker

Er I på udkig efter badesko til børn, så kan I finde udvalget på SPORT24.DK eller i fysiske SPORT 24 butikker. De findes rundt omkring i Danmark, og får I købt nogle badesko på nettet, der uheldigvis ikke passer, kan I benytte jer af 365 dages returret med mulighed for at bytte i fysiske SPORT 24 butikker. Det er derfor ingen sag at finde de rette badesko til børn, så du kan sikre, at dine børn er klar til sommeren. Når du shopper badesko til dine børn, kan du også finde et par eller to til dig selv. Find udvalget her på sitet, og få styr på sommergarderoben allerede i dag, så I er på forkant.