✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Arena Dynamo Badedragt Børn
  Arena Arena Dynamo Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 2. 50%
  Arena Ren Badedragt Børn
  Arena Arena Ren Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 3. 50%
  Arena Spider Mirror Svømmebriller Børn
  Arena Arena Spider Mirror Svømmebriller Børn
  200 DKK 100 DKK
 4. 50%
  Arena Dynamo Badedragt Børn
  Arena Arena Dynamo Badedragt Børn
  300 DKK 150 DKK
 5. 50%
  Cruz Løkken Svømmebriller Børn
  Cruz Cruz Løkken Svømmebriller Børn
  100 DKK 50 DKK
 6. 20%
  adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  adidas adidas Badge Of Sport Badedragt Børn
  250 DKK 200 DKK

Svømning til børn

(208 produkter)

Svømning er vigtigt for børn

Der er flere gode grunde til at introducere dit barn for svømning i en tidlig alder. For det første kan det redde dit barns liv, hvis det kan svømme, hvis det ved et tilfælde falder i vandet. For det andet er det en optimale motionsform, fordi det aktiverer hele kroppen. Vi kan derfor kun opfordre til, at du lærer dit barn at svømme, uanset om det blot er en tur i svømmehallen med familien, eller om det er i en svømmeklub. Der er selvfølgelig svømmeundervisning i folkeskolen, men det er ikke for de yngste klasser. Ved at lære dit barn at svømme tidligere, vil det ligeledes være en leg i stedet for at skabe uro, når det bliver tid til svømmeundervisning med skolen.

Find alt svømmeudstyr, du har brug for

Vi har samlet alt det udstyr inden for svømning for børn, som du har brug for her på webshoppen. Der er udstyr til elitesvømmeren, hvis dit barn allerede er i gang med at svømme. Men der er også bare badetøj og tilbehør, hvis turen går i badeland i weekenden eller en tur på stranden om sommeren. Der er badedragter, svømmedragter og lange badebukser til både drenge og piger. Desuden er der badesko, så dit barn nemmere kan stå fast i svømmehallen eller gå på varmt sand og sten på stranden. Vi har også samlet svømmebriller, svømmefødder og snorkler til børn.

Motion er sundt for dit barn

Det er vigtigt for dit barn at få rørt sig. Hos SPORT 24 ønsker vi at inspirere til, at børn bevæger sig mere, fordi vi ved, at det er begyndelsen på et langt og sundt liv. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig mindst 60 minutter om dagen, og det skal være med moderat til høj intensitet. Her er svømning en oplagt måde for børn at få rørt sig. Alt du skal bruge for at give dit barn en god svømme-start, kan du finde hos os. Og har du spørgsmål, kan du bare tage fat i os. Vi ved en masse om børn og svømning.

Alt inden for svømning til børn

Vil du gerne motivere dine børn til at begynde til svømning? Eller vil du gerne motivere dit barn til at fortsætte med svømmetræningen? Så glæd og overrask dem med en ny badedragt, nye svømmebriller eller nye svømmesko. Det vil helt sikkert vække jubel og motivere dine børn til at svømme mere. Bestil det hjem til dig inden for 1-2 hverdage, og hvis det er aktuelt, har du 365 dages returret, og du kan også altid bytte i vores fysiske SPORT 24-butikker.