UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

YOGA til børn

9 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 9 af 9 produkter

Yoga udstyr og yogatøj til yogatimen

Hvis du har en stor passion for yoga, ved du, at udstyret skal være i orden, før du kan slappe af og finde fokus på yogamåtten. Hvis du er ny i yogauniverset, kan du her blive klædt på til en god start. Vi har et dækkende udvalg af yoga udstyr og yoga tøj til den nye og den øvede yogaudøver.

Yoga skal være lige til

Når du træder ind i yogalokalet, skal tankemylderet fra hverdagens stress og aktivitet parkeres udenfor døren. Alt skal harmonere, før du får det optimale ud af din indsats. Med yoga udstyret i orden og i velsiddende yoga tøj kan du indtage yogamåtten med ro i maven.

Få styr på yogamåtten, yogablokke og yogabolde. Vi har udvalget i en høj og holdbar kvalitet. Tag en dyb indånding, og føl dig godt tilpas i det rette fitness tøj klar til dagens træning.

Find blødt og fleksibelt yoga tøj

Yoga tøj skal tilbyde dig stor bevægelsesfrihed. Smidighed er et nøgleord. Dit yogatøj bør derfor være fremstillet af lette, bløde og strækbare materialer, der sikrer høj komfort og funktion under en intens yogatræning. Yoga tøj består ofte af:

  • Et par løstsiddende bukser med tilspidsede bukseben
  • En tætsiddende top med ventilation
  • En sports BH med støtte og svedtransport

Køb yoga udstyr og yoga tøj hos SPORT 24

Hos SPORT 24 omfavner vi alle sportsgrene, og yoga er bestemt blandt dem. Roen, harmonien og ikke mindst koncentrationen om den intense træningsform er yderst tiltalende for os. Du er altid velkommen til at købe dit yogaudstyr og yoga tøj hos os både online og i SPORT 24 butikkerne. Vores udvalg er fra kendte sportsmærker, som alle står for kvalitet, holdbarhed og god stil. Føl velvære i dit yogatøj med dit bedste yogaudstyr under armen.

Mangler du nyt yogatøj i høj kvalitet? Se hele vores udvalg af lækkert yogatøj lige her. Du kan også finde masser af inspiration til yoga hjemmetræning her.