TRIATHLON til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Triathlon udfordrer både din fysik og psyke

Triathlon er en spændende sport, der stiller store krav til både din fysik og psyke. Ønsker du at opnå gode resultater, når du deltager i en triathlon, kommer du ikke uden om hård træning i alle tre discipliner. Det gælder uanset, om du skal træne op til din første mini triathlon eller du har ambitioner om at gennemføre en ironman.

Dyrk triathlon på DIT niveau

Triathlon opstod i 1970'erne og den første ironman blev afviklet i 1978, hvor den nu klassiske Hawaii Ironman blev født. Ud af 15 startende gennemførte 12 personer den anstrengende konkurrence. I årene efter steg interessen støt og hurtigt, hvilket betyder, at der nu hvert år stiller 1800 personer til start på Hawaii. Den hårde ironman distance er dog for stor en mundfuld for de fleste almindelige motionister og triathlon dyrkes nu om dage på mange forskellige niveauer af både motionister og elite triathleter. Siden triathlon så dagens lys, er der kommet flere anerkendte løbsdistancer til. De mest klassiske, der konkurreres i, er:

  • 1/10 ironman -> 400 m svømning, 18 km cykling, 4,2 km løb
  • Sprint distance -> 750 m svømning, 20 km cykling, 5 km løb
  • OL distance -> 1500 msvømning, 40 km cykling, 10 km løb
  • ¼ ironman -> 950 m svømning, 45 km cykling, 10,5 km løb
  • ½ ironman -> 1,9 km svømning, 90 km cykling, 21,1 km løb
  • Lang triathlon -> 4 km svømning, 120 km cykling, 30 km løb
  • Ironman -> 3,8 km svømning, 180 km cykling, 42,2 km løb

SPORT 24 tilbyder fremragende kvalitet og den bedste service

Uanset om du er nybegynder, øvet eller elite triathlet, skal dit tøj og udstyr være i orden, så du kan koncentrere dig om de store fysiske og psykiske udfordringer, som en triathlon unægteligt byder på. Hos SPORT 24 kan du komme godt i gang med træningen. På SPORT24.DK finder du nemlig altid et spændende triathlon sortiment i den allerbedste kvalitet. Når du handler online her på webshoppen er du desuden sikret hurtig og sikker levering, samt mulighed for at bytte dine varer i de fysiske SPORT 24 butikker.