Squash sko til børn

1 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 1 af 1 produkter

Lad sport blive en leg med squash-sko til børn

Når du køber sko til dine børn, er det ikke altid, at komforten bliver tænkt ind. Børn vokser hurtigt, og før man ved af det, skal et par nye sko puttes i indkøbskurven. Men kvalitet og komfort kan ikke negligeres, når du skal finde nye squash-sko til dit barn. Squash er en sportsgren, der foregår i et højt tempo og ofte i små intensive intervaller. Derfor kræver det også helt særlige squash-sko, der er designet til at sikre den bedste komfort, og som samtidig støtter foden, når der udføres små, hurtige fodskift på banen. Hos SPORT 24 har vi samlet et stort udvalg af squash-sko, så du nemt kan finde det helt rigtige par til dit barn.

Mange modeller

SPORT 24 har et stort udvalg af squash-sko til børn. Typisk varierer de på: 

  • Farve 
  • Design 
  • Pasform 
  • Sål

Disse fire variationsmuligheder er med til at skabe et stort univers af sko. Modellerne i vores sortiment er alle nøje udvalg efter, om de lever op til krav om støtte, affjedring og generel komfort, men med de mange designmuligheder kan du også inddrage dit barn i udvælgelsesprocessen. Det er jo trods alt dem, der skal tonse rundt i dem.

Til leg og sport

Squash-sko til børn er rigtig gode, når du vil have børnene med ind på squashbanen en lørdag formiddag. Squash er en god familie-sportsgren, der kræver sko, der passer til formålet. Men med squash-sko får I også sko, der kan bruges som hverdagssko. De er nemlig:

  • Åndbare 
  • Slidstærke 
  • Stødabsorberende

Så uanset om det er de vilde slag i squash, eller om det er det store hop ned fra legetårnet, så er squash-sko til børn en oplagt mulighed som fodtøj. De beskytter knæ og fødder i leg og til sport.

Plads til fejl

Vi forstår godt, at squash-sko til børn skal være noget, som børnene er glade for. Den bedste måde til at få børnene til at forelske sig i deres squash-sko er ved, at de selv vælger dem. Sæt jer sammen, og find det helt rette par. Derefter kan I bestille dem hjem til jer hurtigt, nemt og bekvemt. De er fremme om 1-2 hverdage. Hvis I ønsker at bytte squash-skoene igen, kan I blot sende dem retur eller besøge en af vores mange butikker, hvor vi også bytter med et smil.