NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Squash ketcher til børn

2 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 2 af 2 produkter

Find den rigtige squash ketcher til dit niveau

Når du skal vælge en squash ketcher, er der flere faktorer, der er afgørende for, at du finder den helt rigtige model. En squash ketcher skal nemlig passe til dit niveau og din spillestil, så du får den bedste oplevelse på squashbanen.

Stiv eller fleksibel squash ketcher

Der er forskel på, hvor stive de forskellige squash ketchere er. Jo stivere skaftet er, jo mere kontrol og boldføling får du i slagene. En mere fleksibel model vil derimod hjælpe med at overføre kraft i slaget, hvilket kan være en fordel for begyndere og motionister. Mere erfarne spillere vil typisk vælge en relativ stiv squashketcher, da de på grund af deres teknik i svinget, nemt får fart nok i bolden.

Vægten på din squash ketcher er afgørende

Typisk ligger vægten på en squash ketcher mellem 115 og 170 gram. Om du skal vælge en meget let eller lidt tungere squashketcher, afhænger meget af hvilket niveau, du spiller på. En let model er nemmere at manøvrere og giver derfor mulighed for hurtigere aktioner på banen. Derfor er de lette modeller et oplagt valg for dygtige spillere, der ønsker stor boldføling og meget fart i spillet. De lidt tungere modeller er derimod knap så hurtige, men tilbyder til gengæld mere power i slagene, hvilket er en fordel for begyndere og de fleste motionister.

Balancen i din squash ketcheren skal passe til spillestilen

Vægtfordelingen eller balance i squash ketcheren handler om, hvor tyngdepunktet er placeret. Balancen inddeles i tre forskellige kategorier:

  • Hovedtung - giver mere power i slagene
  • Hovedlet - giver en hurtigere ketcherføring
  • Ligevægt - giver en kombination af power og hurtig ketcherføring

Hovedstørrelsen på din squash ketcher betyder noget

Størrelsen på din squashketchers hoved betyder også noget for dit spil. Er hovedet stort, er det muligt at overfører mere kraft i slaget. Et mindre hoved giver derimod mere kontrol og en øget præcision. Det lille hoved gør det desuden nemmere at få et rent træf, når bolden er tæt på væggen.

Køb trygt din squash ketcher på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du et godt og spændende udvalg af de allerbedste squashketchere på markedet. Handler du online på SPORT24.DK er du - ud over varer i høj kvalitet - sikret hurtig levering og fremragende kundeservice. Når du bestiller din squash ketcher online her på webshoppen, har du eksempelvis mulighed for uden problemer at bytte i de mange fysiske SPORT 24 butikker.

Se hele sortimentet af ketchere hos SPORT 24.