UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

SQUASH til børn

13 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 13 af 13 produkter

Squash for børn i alle aldre

Squash er en alsidig sport, der ikke kun er for voksne. Det kan også spilles af børn, og de helt små børn kan gå til minisquash, hvor der er fokus på motorik, bevægelse og leg. Squash er altså en sportsgren, der kan dyrkes af hele familien, og det forbrænder op mod 1000 kalorier på en time for voksne og mindre for børn alt efter deres størrelse. Du kan altså roligt introducere dine børn for ketsjer-sportsgrenen helt fra de er små, hvis du har lyst. Og du kan gøre dem helt klar til at spille med vores udvalg af tilbehør til squash for børn.

Det bedste udstyr til dit barn

Hvis du vil klæde dit barn godt på til at spille squash, så skal du begynde med en ketsjer. Vi har samlet det bedste udvalg til dig, så du kan finde den ketsjer, der passer til dit barn. Der findes også forskellige slags bolde med prikker, som indikerer, hvor høj opspring bolden har. Jo højere opspring, jo længere tid har dit barn til at nå bolden. Boldene med gule prikker er for øvede spillere, mens boldene med røde prikker er for nybegyndere eller mindre øvede. Disse bolde er dog mest relevante for lidt større børn. For de mindre børn findes der andre bolde. Du kan altid spørge os til råds om squash-udstyr til børn i en af vores mange SPORT 24-butikker.

Det er vigtigt, at dit barn får rørt sig

Motion er vigtigt for os alle sammen, men ikke mindst for børn. Det er med til at sikre en god start på livet og en sundere hverdag med bevægelse gennem resten af livet. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig mindst 60 minutter om dagen med moderat til høj intensitet. Her er squash en oplagt sportsgren for børn til at få sig rørt. Er dit barn medlem af en klub eller et fast hold, er der også mulighed for at danne fællesskaber og sociale færdigheder, som er vigtige for at få et godt liv.

Begynd med squash for børn hos SPORT 24

Har du lyst til at introducere dine børn for squash, eller er I allerede godt i gang med at dyrke den sveddryppende sport, så kan I finde alt det, I behøver, her på shoppen. Alt det bedste sqush-udstyr for børn er samlet her, og I kan få det hjem til jer inden for 1-2 hverdage. Vil I hellere have noget andet, er der 365 dages returret, som I også kan benytte jer af i vores fysiske butikker. Har du spørgsmål, kan du altid tage fat i os. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med squash for børn.