Tandbeskytter til børn

2 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 2 af 2 produkter

Beskyt dine tænder med en behagelig tandbeskytter

Der er mange gode grunde til at vælge en kvalitets tandbeskytter. Først og fremmest er der selvfølgelig sikkerheden, men en anden vigtig grund til at vælge en tandbeskytter af god kvalitet er, at komforten vil være i top. Folk føler oftest ubehag ved at have en tandbeskytter i munden. Dette gør, at den oftest bliver fravalgt, hvilket kan være farligt. Uanset hvilken kampsport du dyrker, er en tandbeskytter uundgåelig. Derfor er det vigtigt, at du har en tandbeskytter på, når du skal dyrke kontaktsport for at undgå skader i dine tænder.

Gode grunde til at bruge en tandbeskytter

Med en tandbeskytter kan du sørge for at bruge den til alle typer kontaktsport uden og skulle tænke på, at dine tænder bliver ødelagte. Der findes overordnet set to typer af tandbeskyttere. En enkeltbeskytter, som kun giver beskyttelse i overmunden, og dermed ikke mod spark og slag på undermunden og kæben. Den beskytter mod at tænderne i overmunden og undermunden støder sammen. Den anden type tandbeskytter er med dobbeltbeskyttelse, som giver fuld beskyttelse til alle tænderne. Den giver en langt bedre beskyttelse end en enkeltbeskytter. Tandbeskyttere bliver ofte fravalgt af sportsudøvere selv i de meget risikofyldte sportsgrene, da den kan være meget ubehagelig at have i munden.
Mange glemmer dog at tilpasse sin tandbeskytter til sit eget tandsæt. Det er vigtigt, at du tilpasser din tandbeskytter til lige præcis dit tandsæt. Effektiviteten af din tandbeskytter er afhængig af, at den passer 100% til dine tænder. Du skal blot sørge for, at tilpasse tandbeskytteren, ved at følge den medsendte brugsanvisning.

Vedligeholdelse af din tandbeskytter

Det er vigtigt, at du vedligeholder din tandbeskytter for at undgå unødvendige bakterier. Inden du begynder at anvende din tandbeskytter, er det en god ide at børste dine tænder. Efter du har brugt dem, skal du huske at rense dem med vand og sæbe. Dernæst skal du sørge for, at den tørre sig hurtigt igen. Hvis du netop husker at vedligeholde din tandbeskytter, når du har brugt den efter hver kamp eller træning, vil det være med til at forlænge levetiden af din tandbeskytter.

Find din tandbeskytter på SPORT24.DK

Hvis du står og mangler en tandbeskytter til din næste kamp, kan du helt sikkert finde en på siden her. Pas godt på dine tænder og undgå unødvendige skader med en god tandbeskytter. Bestil hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer, om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.