HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Rulleskøjter til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
26 - 30
31 - 34
35 - 38
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Mænd
(3)
Drenge
(2)
Piger
(1)
Pris
DKK 350
DKK 500
MærkerVis liste
Rezo
(3)
FarverVis liste
Blå
(2)
Pink
(1)
Sort
(3)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 3 af 3 produkter

Rulleskøjter er en del af manges barndomsminder

Du husker det sikkert selv. Barndommen er fyldt med glade minder, og måske er et par rulleskøjter en del af dem. Særligt hos børn er skoene med hjul populære. Ønsker du at give dine børn glade minder med rulleskøjter, så findes der et stort marked med børnerulleskøjter. På SPORT24.DK kan du finde en bred kollektion af børnerulleskøjter i både spraglede og neutrale farver samt fra mange forskellige brands. Så kan I trygt gå sommeren i møde - eller rettere: rulle sommeren i møde.

Børnerulleskøjter er meget populære

Rulleskøjter til børn har altid været og er til stadighed populære og med god grund. Hjul under fødderne gør alting meget sjovere, og pludseligt er der mere action i luften end nogensinde før. Har dine børn ikke før kørt på rulleskøjter, kan det kræve lidt øvelse at mestre teknikken. Har du købt et par af vores børnerulleskøjter, bør du derfor også investere i det rette sikkerhedsudstyr. Så undgår dine børn nemlig at få hudafskrabninger og ømme håndled, imens de øver sig. Vi har beskyttelsesudstyr til både hænder, albuer og knæ, så alle de udsatte områder er beskyttet imod slag og asfalt.

Lad skøjterne vokse med barnet

I vores sortiment af børnerulleskøjter har vi flere forskellige modeller. Er dine børn nye på rulleskøjter, er et par inliners den rette løsning. Deres hjul er af middel størrelse og hårdhed, hvilket betyder, at de er gode til fritidsbrug på de fleste underlag. Mange af vores inliner rulleskøjter til børn skal spændes med både bånd, velcro og kliklukning, så de kommer til at sidde helt perfekt på dit barns fod. Derudover er de justerbare, så dit barn kan vokse op til 4 skostørrelser, før det skal skifte rulleskøjter.

Væk dit indre barn sammen med dine børn

Dine børn synes helt sikkert, der ikke er noget bedre, end når du som forælder engagerer dig i leg og sjov. Investerer du i rulleskøjter til dine børn, kan du samtidigt vække dit indre barn og dine glade minder fra barndommen. Sammen kan I køre rundt i kvarteret på de lune sommeraftener og konkurrere om, hvem der er bedst. Det er helt sikkert minder, I vil kunne huske tilbage på. Find udvalget på SPORT24.DK eller i fysiske SPORT 24 butikker, og find de helt rette rulleskøjter til børn og barnlige sjæle.