✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 40%
  Rezo Stunt Løbehjul
  Rezo Rezo Stunt Løbehjul
  1.000 DKK 600 DKK
 2. 42%
  Rezo Lanai Rulleskøjter Børn
  Rezo Rezo Lanai Rulleskøjter Børn
  600 DKK 350 DKK
 3. 44%
  Rezo 200mm Sports Løbehjul
  Rezo Rezo 200mm Sports Løbehjul
  900 DKK 500 DKK
 4. 40%
  Rezo Stunt Løbehjul
  Rezo Rezo Stunt Løbehjul
  1.000 DKK 600 DKK
 5. 50%
  Rezo Tumen 3-Pak Beskyttelsesudstyr Børn
  Rezo Rezo Tumen 3-Pak Beskyttelsesudstyr Børn
  250 DKK 125 DKK
 6. 44%
  Rezo Oahu Rulleskøjter Børn
  Rezo Rezo Oahu Rulleskøjter Børn
  900 DKK 500 DKK

SKATING til børn

(20 produkter)

Et liv på hjul

Skal dit barn køre til og fra skole med stil? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig alt inden for skating til børn - også det vigtige sikkerhedsudstyr. Og til alle jer forældre, der sidder derude og tænker: "Hvad er det nu lige skating er?", så får I her en hurtig oversigt.

Definitionen "skating" dækker over:

 • Skateboarding
 • Rulleskøjter 
 • Løbehjul

Selv om det umiddelbart lyder som tre vidt forskellige aktiviteter, så har de alle en fælles referenceramme. Fart, forhindringer og hjul går igen, samtidig med at alle tre aktiviteter kan udføres i gaderummet.

Skating er en perfekt aktivitet for børn og unge

Mange tror fejlagtigt, at skating kun er for uvorne teenagedrenge med hængerøv, men det er langt fra tilfældet. Rigtig mange små børn, drenge såvel som piger, nyder godt af skating. Det er få sportsgrene, som på samme måde som skating, udvisker grænsen mellem leg og træning. Et typisk kendetegn for traditionelle sportsgrene, som svømning og boldspil, er, at der er et idealbillede - dvs. nogle faste regler og en rigtig måde at gøre tingene på - som indøves til perfektion med hjælp fra en træner. I modsætning til skating, hvor børn er tvunget til "bare" at prøve sig frem og eksperimentere. En frihed, som gør det muligt for dit barn at skabe sin helt egen stil.

Du kan ikke sige skating og børn uden også at sige beskyttelsesudstyr

Men inden, du lader dit barn eksperimentere med skating, så er det selvfølgelig vigtigt at få styr på beskyttelsesudstyret. Her taler vi om hjelm, albue-, knæ- og håndledsbeskyttere, da dette udstyr virkelig kan være med til at gøre en forskel, hvis uheldet rammer. Det mindsker risikoen for alvorlige skader, samtidig med det giver dit barn friheden og modet til at prøve nye tricks. Sidst, men ikke mindst, kan det være med til at give dig som forælder ro i sjælen, da du ved, dit barn er sikkert, når han eller hun ruller afsted.

Har du nogle spørgsmål?

… Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til vores kundeservice på telefonnummeret: 30 21 38 50. Har du allerede fundet præcis, hvad du leder efter blandt vores udvalg af skating-udstyr til børn? Så kan vi glæde dig med, at vi leverer din vare inden for kun 1-2 hverdage. Skulle du imod alle odds fortryde dit køb, har du 365 dages fuld returret, og du kan bytte din vare i alle vores fysiske SPORT 24 butikker.