Vi har i øjeblikket længere leveringstid || 76 butikker har åbent igen - se hvilke her

Rygsække til børn

55 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
7L
12L
17L
20L
21L
25L
26L
36L
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(70)
Mænd
(63)
Drenge
(49)
Piger
(50)
Pris
DKK 65
DKK 800
MærkerVis liste
adidas
(6)
Champion
(5)
Haglöfs
(3)
hummel
(4)
MOLS
(3)
Nike
(18)
Peak Performance
(1)
Puma
(3)
SALOMON
(1)
Salzmann
(2)
Speedo
(1)
The North Face
(1)
Yonex
(1)
Zeepac
(4)
ZigZag
(2)
KlubVis liste
Real Madrid
(1)
Juventus
(1)
FarverVis liste
Blå
(13)
Brun
(2)
Grå
(4)
Grøn
(4)
Gul
(2)
Hvid
(2)
Lilla
(5)
Pink
(2)
Sort
(17)
Lyserød
(2)
Navy
(3)
BæredygtighedVis liste
Genanvendt
(3)
Mindre kemi
(4)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Peak Performance Light Rygsæk
Peak Performance
DKK 750
50%
Mols Camino 25L Rygsæk
MOLS
DKK 400
DKK 200
19%
Haglöfs Malung Rygsæk
Haglöfs
DKK 800
DKK 650
50%
Puma Plus II Gymtaske
Puma
DKK 150
DKK 75
50%
ZigZag Quartz Rygsæk Børn
ZigZag
DKK 250
DKK 125
50%
ZigZag Quartz Rygsæk Børn
ZigZag
DKK 250
DKK 125
50%
Mols Fasmo Rygsæk
MOLS
DKK 300
DKK 150
Champion Small Rygsæk
Champion
DKK 300
Viser 28 af 55 produkter

Smarte rygsække til børn

Når børn skal på tur, er det en fornøjelse at se dem bære deres rygsæk stolt på ryggen. Det er nemlig stort for mange børn at få ansvaret for deres egne ting som madkassen, lommelygten, malebogen eller yndlingslegetøjet, når de skal på gåtur med institutionen eller på besøg hos en legekammerat. Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af smarte rygsække til børn.

Vælg en velsiddende børnerygsæk i den rette størrelse

Rygsække til børn skal være fremstillet i slidstærke materialer og designet med behagelige skulderstropper, som kan justeres så de sidder optimalt på barnet. Skulderstropperne skal således helst være polstrede, så de ikke borer sig ned i skuldrene, hvor de kan genere og lave gnavsår. Sker det, bliver den gode og stolte oplevelse nemlig hurtigt vendt til noget negativt, som hverken børn eller forældre er interesserede i. Derudover skal en børnerygsæk naturligvis ikke være for stor, da den så vil sidde dårligt på ryggen. Er rygsækken for stor, risikerer man også, at den bliver for tung, så barnet ikke magter at bære den særligt længe eller i værste fald får ondt i ryggen af at gå med den.

Stort udvalg af rygsække til børn

En rygsæk til børn er typisk designet med et stort hovedrum samt en eller flere mindre rum eller lommer, der giver mulighed for at organisere de medbragte ting, så overblikket er optimalt. Hos SPORT 24 spænder udvalget fra smarte moderygsække - der er ideelle til hverdagsbrug - til mere praktiske rygsække, der egner sig perfekt til et aktivt outdoorliv med familien. Sortimentet byder ligeledes på både meget farverige og mere neutrale modeller, så der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Spar penge når du køber rygsæk til børn

Er du på jagt efter en billig rygsæk til børn, finder du også mange muligheder her på siden. Udvalget er stort og vi har samlet de bedste tilbud på rygsække til børn lige her. Der er børnerygsække fra kendte sportsmærker og kvaliteten er helt i top, uanset hvilken model du vælger. Find din favorit rygsæk til børn i dag og få den leveret allerede om kun 1-2 hverdage.

Køb rygsæk til børn hos SPORT 24 og fuld valuta for pengene

Du kan trygt bestille en børnerygsæk online hos SPORT 24. Kvaliteten er i top, sortimentet er spændende og du får leveret dine varer efter blot 1-2 hverdage. Derudover tilbyder SPORT 24 hele 365 dages returret, så du uden problemer kan nå at bytte dine varer, hvis du fortryder dit køb. Husk også at du som VIP-medlem får fri fragt og altid optjener bonus på dine køb - både i butik og online her på SPORT24.DK.