✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. hummel Authentic Charge Sportstaske S
  hummel hummel Authentic Charge Sportstaske S
  300 DKK 150 DKK
 2. hummel Authentic Sports Bag M
  hummel hummel Authentic Sports Bag M
  350 DKK 175 DKK
 3. Puma Fundamentals X-Small Sportstaske
  Puma Puma Fundamentals X-Small Sportstaske
  270 DKK 135 DKK
 4. hummel Authentic Sports Bag S
  hummel hummel Authentic Sports Bag S
  300 DKK 150 DKK
 5. hummel Authentic Charge Sportstaske
  hummel hummel Authentic Charge Sportstaske
  250 DKK 125 DKK
 6. Puma Fundamentals Small Sportstaske
  Puma Puma Fundamentals Small Sportstaske
  300 DKK 150 DKK

ØVRIGT UDSTYR OG TILBEHØR til børn

(204 produkter)

Gør dit barn motiveret til træning med lækkert sports-udstyr

Du kender sikkert godt, at det engang imellem kan være svært at få dit barn motiveret til træning og sport. Men med lækkert sports-udstyr og tilbehør kan du skabe lidt ekstra motivation til at komme afsted for dit barn. Vi har samlet et udvalg af sports-tilbehør til dit barn her på siden, så I sammen kan finde lige den sportstaske eller drikkedunk, som dit barn ønsker. Vi har mange forskellige modeller, så vi kan garantere, at der er en model, der vil vække begejstring.

Den rigtige drikkedunk og sportstaske

Hvis dit barn lige er begyndt til en sportsgren eller træning, så har han eller hun behov for en god sportstaske til sportstøj, sportssko, håndklæde, og hvis sporten kræver noget tilbehør, som f.eks. bolde eller ketsjere. Vi har samlet et stort udvalg af smarte sportstasker fra de største brands fra hele verden. De er skabt med fokus på god kvalitet, så de kan holde til mange gange til og fra sportshallen. Sammen med dit barns taske, er det også vigtigt med en god drikkedunk. Vi har udvalgt de bedste til dig og dit barn, så alt dit barn skal gøre, er at vælge den sejeste model.

Sport er godt for børn

Det er vigtigt at motivere dit barn til at dyrke sport, fordi det er begyndelsen på et langt liv med en sund livsstil. Børn, der går til sport, får andre færdigheder med sig, som de ikke nødvendigvis lærer i skolen. Det handler om samarbejde og kammeratskab. Og så får de selvfølgelig bevæget deres krop, så de holder den sund. Med det rette udstyr, som de er glade for at bruge, kan du motivere dit barn til at dyrke sport og få et fællesskab sammen med holdkammeraterne omkring sporten. Hos SPORT 24 ønsker vi at motivere alle børn til at have det sjovt med at dyrke sport.

Find det sports-udstyr, som dit barn er vild med

Vi har gjort det nemt for dig at finde det rette sports-udstyr, fordi vi har samlet alt sports-tilbehør til børn her på siden. Tag dit barn i hånden og lad ham eller hende vælge lige den model, som falder i deres smag. Du kan få det leveret hjem til dig på kun 1-2 hverdage, og skulle det alligevel ikke være det, så har du altid 365 dages returret, hvor du også kan bytte i en af vores fysiske SPORT 24-butikker.