NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Golftøj til børn

2 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Viser 2 af 2 produkter

Lad de små spille i golftøj til børn

Hvis du har fået smag for golf som sport, har du allerede forstået, hvad der gør den fantastisk. De åbne græsplæner, lyden af køllen mod golfbolden og de gode eftermiddage ude i solen. Hvis børnene skal være med på bølgen, er det med at finde noget golftøj til børn, som de har det godt i. Vi kender det fra os selv. Når du har tøj på, som du føler dig veltilpas i, er tingene bare bedre. Det er selvfølgelig det samme med børn. Golftøj til børn kan derfor give dem selvtillid på banen, sådan at I får mange gode eftermiddage sammen ude i fremtiden.

Lad barnet vælge sit golftøj til børn

SPORT 24 har et stort udvalg af golftøj til børn. Det betyder, at du let kan lade barnet vælge sit eget golftøj til børn. Det behøver bestemt ikke at give nogle problemer, da der nok skal være noget, som barnet kan lide. Blandt andet kan du finde: 

  • Golf-T-shirts 
  • Golfbukser 
  • Golf-caps, -hatte og mere

Golftøj til børn skal helst være i god kvalitet og, vigtigst af alt være behageligt at have på. Hos SPORT 24 finder du et stort udvalg af kvalitetstøj, der gør dit barn til lidt af en golfstjerne ude på de grønne gulve.

Golftøj med mange egenskaber

Golftøj til børn kan meget mere end bare at se godt ud. Golftøj til børn er designet til at kunne stå imod børns brug af tøjet. Derfor har golftøj til børn egenskaber, der blandt andet tæller: 

  • Stor mobilitet i tøjet 
  • Åndbarhed 
  • Svedtransporterende materialer

Golftøj til børn er derfor med til, at børnene ikke bliver for varme, når de går ude i solen en hel dag. Sol og regn kan ødelægge oplevelsen, men med det rette golftøj til børn bliver dagen ikke andet end en smuk sommerdag eller regnvejrsdag med golfkøllerne i hænderne.

Få fordele med SPORT 24

SPORT 24 har flere fordele, når du bestiller golftøj til børn. Du kan lade børnene vælge uden at få uro i maven. Hos os får du hele 365 dages fuld returret, hvis dit barn ikke kan lide dets nye golftøj til børn. Samtidig skal du ikke være nervøs for, at børnene når at blive utålmodige. Vi leverer deres nye golftøj til børn i løbet af 1-2 hverdage.