Golfsko til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Velsiddende golfsko sikrer komfort på alle 18 huller

Et par gode golfsko er en uundværlig del af dit udstyr, da en runde på golfbanen typisk byder på mange kilometer, før du er færdig med det 18. hul. Dine golfsko skal sikre en behagelig komfort til dine fødder og samtidig sørge for, at du står godt fast, når du svinger golfkøllen og sender golfkuglen direkte mod hullet. Her på siden finder du et godt udvalg af velsiddende golfsko i høj kvalitet, så du kan få det maksimale ud af dine runder på golfbanen - hver gang.

Godt greb i banen giver optimal balance

Når du spiller golf, er det vigtigt, at du står godt fast på banen, så du kan lave dine sving uden at glide eller miste balancen. Derfor er golfskoene her på siden forsynet med såkaldte spikes under sålen, hvilket giver et optimalt greb i banen. På den måde får du de bedste muligheder for at spille med overskud og præcision, så dine oplevelser på golfbanen bliver endnu bedre.

Vælg golfsko med komfort i topklasse

Dine golfsko skal naturligvis sidde godt på fødderne, så komforten er i top, da du typisk går rundt på golfbanen i omkring fire timer. Det er længe at bevæge sig, hvilket stiller store krav til skoene. Det gælder både pasformen i overdelen og støddæmpningen fra mellemsålen. Derudover er det vigtigt, at golfskoene er åndbare, så du kan komme af med overskydende varme fra dine fødder. Nogle golfsko er desuden forsynet med en vandtæt overdel, hvilket giver rigtig god mening, da græsset ofte kan være vådt, når du slår ud fra teestedet en tidlig morgen eller blot fordi det ofte regner i Danmark.

Hurtig levering og gode klubfordele

Bestil dine nye golfsko online hos SPORT 24 i dag og mærk komforten allerede fra første gang du betræder golfbanen. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af golfsko i høj kvalitet, og du får leveret efter kun 1-2 hverdage. Er du Klub SPORT 24 medlem får du desuden fri fragt og optjener samtidig bonus på alle dine køb i både butik og online. Rigtig god fornøjelse med dine nye golfsko!

 

Nike golfsko

Puma golfsko