✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. Winmau Diamond Plus Dartskive
  WINMAU Winmau Diamond Plus Dartskive
  600 DKK
 2. Elektronisk Dartskive CB-50 m/12 pile
  Elektronisk Dartskive CB-50 m/12 pile
  1.100 DKK
 3. Echowell BC-100 Electronic Dart Game
  Echowell BC-100 Electronic Dart Game
  500 DKK
 4. Harrows Dart Service Kit
  Harrows Harrows Dart Service Kit
  150 DKK

DART til børn

(4 produkter)

Dart er for alle

Dart er en fantastisk underholdende sport, som kan spilles af stort set alle - uanset niveau. Udover at det er en meget seriøs sport, hvor de største stjerner vinder hæder og store pengepræmier, er dart også en yndet fritidsbeskæftigelse i både klubber og private hjem. Nyder du også at hygge dig med dine venner omkring en spændende og kammeratlig dyst, kan du her på shoppen finde et stort og spændende dartsortiment i absolut topkvalitet!

Mærk suset når du rammer Bull's eye

At spille dart kræver hverken de store forudsætninger eller særlig meget plads. Selve skiven fylder ikke meget på væggen, og de 2,37 meters afstand til kasteren findes ofte nemt i garagen, skuret eller kælderrummet. Et af de mest populære regelsæt at spille efter er at spille fra 501 og ned til præcist 0 point. Den hurtigste lukning er med kun 9 kast, hvilket anses som en af de vanskeligste og mest eftertragtede præstationer i sporten. Herefter kan der afsluttes med at spilleren skal ramme Rød Bull - også kaldet Bull's eye, for at vinde spillet. Den evige jagt på det perfekt kast og følelsen når det lykkes, gør dart til en vidunderlig tidsrøver sammen med en flok gode venner.

Nem og enkel bestilling på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende dart sortiment. Udvalget er sammensat fra klassiske mærker som Harrows og Winmau, som er internationalt anerkendt brands inden for sporten. Bestil online på SPORT24.DK og modtag dine varer hurtigt og sikkert - nemt, enkelt og helt lige til.