Bordtennisbord til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Et bordtennisbord er lig med stor underholdning

Med et bordtennisbord i huset er du sikret underholdning, konkurrence og motion i mange, mange timer. Et bordtennisbord i god kvalitet er desuden fremstillet med stor slidstyrke, så du kan hygge dig med verdens hurtigste spil uden at skulle bekymre dig om bordets holdbarhed. Modellerne du finder her på webshoppen hos SPORT 24, er alle fra det verdenskendte firma STIGA. Det svenske mærke har i mere end 70 år har været førende inden for produktionen af kvalitets borde til alle niveauer og er kendt for at fremstille produkter i verdensklasse.

Vælg bordtennisbord i en passende størrelse

Skal dit bordtennisbord anvendes i hjemmet kan pladsen være en vigtig faktor, når du skal vælge hvilken model, der en den mest optimale til netop dine behov og krav. Nogle modeller er derfor designet, så de er mindre end den klassiske standardstørrelse på et officielt turneringsbord. Disse typer kaldes MINI eller MEDI - alt efter hvor små de er. Derudover fremstilles der smarte borde med smarte pladsbesparende løsninger. Det betyder, at de nemt kan slås sammen og stilles af vejen, når du er færdig med at spille. Nogle modeller er endda forsynet med hjul så de nemmere kan flyttes, uden at du forslæber dig.

STIGA bordtennisborde i høj kvalitet hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et solidt udvalg af robuste og slidstærke bordtennisborde til alle niveauer. Alle modeller er fremstillet i STIGA's velkendte høje kvalitet, hvilket sikrer at du får optimal glæde af dit bordtennisbord - uanset om du er hobby-, motions- eller turneringsspiller. Så bestil trygt dit bordtennisbord online eller besøg din nærmeste fysiske SPORT 24 butik og få hjælp og professionel vejledning til dit valg af model.