NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Basketstøvler til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Pas på de små fødder med basketstøvler til børn

Børn skal have lov til at gå til sport. Det er en af de vigtigste måder, hvor de får afprøvet dem selv på, samtidig med at de har det sjovt. Men sport er også en af de måder, hvor de kan komme til skade på, hvis de ikke har tøj og udstyr, der beskytter dem. Med basketstøvler til børn kan du beskytte dine børns fødder, når de rammer banen. De giver støtte og er med til at understøtte de forskellige bevægelser i en kamp. Med de helt rigtige sko, får dit barn en række fordele på banen.

Stor variation af basketstøvler til børn

SPORT 24 har et stort udvalg af basketstøvler til børn. Mange af vores støvler er lavet i den traditionelle basketstøvle-form. Denne indeholder især: 

  •  Høje sider 
  • Slidsikre såler 
  • Tykt stof

Disse er lavet til, at de kan beskytte børnene, når du spiller basket på banen. Typisk vil de skulle lave pludselige hop eller undvigelser. Basketstøvler til børn er med til at sikre, at deres ankler ikke tager skade, når de laver disse pludselige bevægelser, som sporten oftest kræver. Der er mange varianter af basketstøvler til børn, så dine børn kan få det par, der passer dem allerbedst.

Lad fantasien flyve

Foruden de forskellige former på basketstøvler til børn varierer de også på farve. Basketball er en kontaktsport, der giver dine børn motion og gode timer. Men sporten kræver også, at sættet, man spiller i, ser godt ud. Basketstøvler til børn er derfor en vigtig tilføjelse til, hvordan dine børn kommer til at ligne professionelle basketball-spillere, når de rammer banen.

De varierer på: 

  • Farve
  • Design
  • Snørebånd

Fodtøjet kan derfor findes unikt til dit barn. Støvlerne giver det sidste til, hvordan dit barn har det, når de skal stå imod modstanderens hold.

Bestil inden kampen

Hvis du er i tvivl om, hvilke basketstøvler til børn dine børn vil kunne lide, er der hjælp at hente. Hos SPORT 24 bytter vi alt, du køber fra SPORT24.DK i vores fysiske butikker. Det kan du gøre inden for 365 dage. Butikkerne ligger landet over, og du kan derfor finde en, der ligger tæt på dig. På den måde kan du finde de basketstøvler til børn, der passer jer bedst. Desuden leverer vi med 1-2 hverdages leveringstid, så du står med støvlerne med det samme.