NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Basketball kurve til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Øv dine tricks under basketball kurven hjemme i haven

Med en basketball kurv hjemme i haven er du sikret rigtig mange timers udfordrende leg og spil. Så uanset om du vil træne dine hopskud, specialisere dig i straffekast eller øve dig i at dunke, giver en basketball kurv dig masser af sjove muligheder. Både når du spiller alene og sammen med dine gode venner.

Basketkurve med stander

Vælger du en basketball kurv med stander får du endnu flere muligheder, da den typisk er mobil og kan placeres præcis, hvor du gerne vil have den. Foden på basketballstanderen kan fyldes med enten sand eller vand, hvilket gør den fantastisk stabil. Derudover kan mange basketball kurve med stander justeres i højden, så du kan øve forskellige elementer af spillet og tilpasse den efter både store og små børn. En anden fordel med en basketball kurv på stander er den ekstra plads under kurven, som en buet stander giver i forhold til en væghængt kurv.

Køb kvalitets basketkurve på SPORT24.DK

Hos SPORT 24 finder du altid basketball kurve i absolut topkvalitet fra eksempelvis Spalding. Basketkurvene er fremstillet i slidstærke og holdbare materialer og er desuden yderst vejrbestandige. Med en basketkurv fra Spalding er du derfor altid sikret masser af underholdning og fysisk aktivitet til hele familien. Så bestil trygt din basketkurv online på SPORT24.DK - her får du nemlig høj service og hurtig levering.