OBS: Vi har travlt i øjeblikket. Forvent derfor længere leveringstid end normalt

BASKETBALL til børn

6 produkter

Filtrer
KategorierVis liste
Basketbolde
(6)
StørrelseVis liste
5
6
7
10 ml
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(5)
Mænd
(13)
Drenge
(6)
Piger
(5)
Pris
DKK 20
DKK 400
MærkerVis liste
Nike
(1)
Rezo
(2)
Select
(2)
Spalding
(1)
FarverVis liste
Brun
(1)
Orange
(2)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
25%
Spalding NBA Silver In/Out Basketbold
Spalding
DKK 400
SPAR25 DKK 300
63%
Rezo Rubber Basketbold
Rezo
DKK 150
DKK 75
SPAR25 DKK 56.25
63%
Rezo Rubber Basketbold
Rezo
DKK 150
DKK 75
SPAR25 DKK 56.25
25%
Nike Dominate Basketbold
Nike
DKK 200
SPAR25 DKK 150
25%
Select Ventilolie - 10 ml.
Select
DKK 20
SPAR25 DKK 15
25%
Select Plastnippel til Micro Boldpumpe
Select
DKK 30
SPAR25 DKK 22.5
Viser 6 af 6 produkter

Giv dit barn et fedt fællesskab med basketball

Du dribler med bolden forbi modstanderen. Du når hen foran basketkurven. Du kaster bolden og rammer i. GOAL! Hele dit hold jubler sammen med dig. Følelsen af at mærke holdånden i basketball er fantastisk. Den kan dit barn få med basketball. Hos SPORT 24 hjælper vi med det nødvendige udstyr til basketball, så dit barn kan komme ordentligt i gang. Vi har blandt andet bolde og sko til børn. Med basketball udstyr er dit barn klar til at springe ud i den glimrende sport, som basketball er.

Fortællingen om sporten

Året er 1892. Ja, du hørte rigtigt. Det var året, hvor den første basketball kamp blev spillet. Siden sportens begyndelse, har sporten gennemgået en stor udvikling. Det er i dag blevet en professionel sport verden over. I 1936 blev basketball en del af det olympiske program. I 1992 blev det tilladt for professionelle basketballspillere at deltage. Og fra det år frem til i dag har det amerikanske Dream Team været central for turneringen. Det er de spillere, som kaldes for NBA-stjerner. Drømmer dit barn om at blive en stjerne? Så kan man ikke komme for tidligt i gang. Find det rette udstyr herunder, og grib bolden med det vons.

Det lærer basketball dig

Vi mennesker er sociale væsner. Derfor nyder vi at være i fællesskab med andre. Når vi taler basketball, som er en holdsport, er det desuden fedt at være flere om det. Både når I tager hænderne over hovedet og jubler, eller når I må erkende et nederlag. Der er altid nogle at dele oplevelsen med. Dit barn vil lære at blive mere robust med disse oplevelser. Desuden vil det lære noget om motorik og alt det fysiske og taktiske omkring spillet. Og det vil lære om fairplay, som man kan tage med sig i mange situationer.

Basketball-udstyr for børn der er nemt at få fat i

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af udstyr til basketball for børn. Desuden forhandler vi det både online og i vores fysiske SPORT 24 butikker. På den måde har du mulighed for at tage dit barn med hen til computeren og se på udstyr til basketball. Vil I hellere fornemme udstyret mere - rent fysisk - kan I også finde det i en af vores mange butikker. Vi dækker dit behov uanset hvad. Beslutter du at bestille det online, kan du være sikker på en hurtig levering inden for 1-2 hverdage.