Badmintontasker til børn

16 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 16 af 16 produkter

Få plads til dit grej med en badmintontaske i god kvalitet

Transportér nemt alt dit badminton udstyr til og fra træning med en badmintontaske i god kvalitet. Når du skal vælge hvilken model, der egner sig bedst til dit behov, skal du tage stilling til, om du vil medbringe alle dine ketchere og ekstra tøj - eller du kun behøver plads til det mest nødvendige. Du finder alle typer af badmintontasker her på SPORT24.DK.

Vælg badmintontaske i den rigtige størrelse

Badmintontasker fås i mange forskellige størrelser med varierende plads. Ynder du at medbringe alle dine forskellige ketchere og en masse ekstra udstyr, kan du med fordel vælge en rummelig badminton bag med eksempelvis tre store rum. Dét giver dig gode muligheder for at opdele og organisere dit grej. Ofte vil denne type badmintontaske være designet med særlige rum til dine sko, håndklæde og dine ketchere. De store modeller er desuden perfekte, når du er til stævne og har brug for masser af plads. De mange opdelte rum gør det nemlig super nemt at organisere indholdet af din taske, så du hurtigt kan få et overblik over dit udstyr. Har du brug for en badminton bag til den ugentlige badmintontræning, hvor en enkelt eller to ketchere er rigeligt, kan du sagtens vælge en lille eller mellemstor badmintontaske, der fylder mindre og er nemmere at transportere.

Robuste og slidstærke materialer

For at sikre stor holdbarhed og en lang levetid er badmintontaskerne her på shoppen fremstillet i robuste og slidstærke materialer. Dét er vigtigt, når tasken skal transporteres fra sted til sted og ofte står på gulvet i omklædningsrummet. En badmintontaske i robuste materialer sikrer desuden en optimal beskyttelse af dine ting og hjælper med at holde indholdet tørt og klar til brug.

Transportér nemt dit badminton udstyr

Når du skal transportere dit badmintongrej til og fra badmintontræning, skal det helst være så nemt som muligt. Derfor er langt de fleste badmintontasker designet med praktiske bærehåndtag. For at gøre transporten endnu nemmere og mere komfortabel, er der på de store modeller desuden ofte smarte skulderstropper, der gør det muligt at bære tasken på skuldrene som en rygsæk.

Bestil trygt din badmintontaske hos SPORT 24

Hos SPORT 24 får du altid en professionel rådgivning, høj service og kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser. Derfor kan du roligt bestille din badmintontaske online på webshoppen eller besøge en af de mange fysiske SPORT 24 butikker. Husk at varer købt på SPORT24.DK uden problemer kan byttes i de fysiske SPORT 24 butikker - så tøv ikke, men shop nu og modtag lynhurtigt din bestilling!