SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

Mest populære produkter

 1. 52%
  Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
  Helly Hansen Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
  700 DKK 450 DKK
  BLACK DAYS PRIS 337,50 DKK
 2. 52%
  Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
  Helly Hansen Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
  700 DKK 450 DKK
  BLACK DAYS PRIS 337,50 DKK

Regnjakker til børn

2 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
128
140
152
164
176
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(20)
Mænd
(15)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 450
DKK 450
MærkerVis liste
Helly Hansen
(2)
FarverVis liste
Gul
(1)
Navy
(1)
BæredygtighedVis liste
Mindre Kemi
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
52%Bæredygtighed
Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
Helly Hansen
DKK 700
DKK 450
BLACK DAYS PRIS DKK 337.5
52%Bæredygtighed
Helly Hansen Skudenes PU Regnjakke Børn
Helly Hansen
DKK 700
DKK 450
BLACK DAYS PRIS DKK 337.5
Viser 2 af 2 produkter

Find lækre regnjakker til piger og drenge hos SPORT 24

Er du på udkig efter en regnjakke til børn, er SPORT 24 det helt rigtige sted at starte din søgning. Både i vores fysiske butikker og her på webshoppen finder du nemlig altid et stort og spændende sortiment af smarte, funktionelle og velsiddende regnjakker til børn. Der er modeller for både piger og drenge - og kvaliteten fra vores nøje udvalgte leverandører er altid helt i top.

Vandtæt og åndbar kvalitet sikrer høj komfort

Regnjakker til børn har selvfølgelig ét overordnet fokus, nemlig at holde familiens yngste tørre og tilpasse på dage med mørke skyer og regnvejr. Udover at være vandtæt skal en børneregnjakke også helst tilbyde gode åndbare egenskaber. En åndbar regnjakke er nemlig ideel til aktive børn, der leger og bevæger sig det meste af dagen. Et fysisk aktivt barn får en varm krop og kommer nemt til at svede. Når det sker, er det vigtigt, at den overskydende varme ikke sætter sig som fugt på indersiden af regnjakken, men i stedet kan få lov at trænge igennem jakken og fordampe væk på ydersiden. På den måde sikres en optimal komfort, hvor barnet holdes tørt og godt tilpas.

Velsiddende pasform og smarte detaljer

Typisk er regnjakker til børn designet med en gennemgående lynlås på fronten og forskellige muligheder for justering i bunden og ved håndleddene, hvilket sikrer en optimal pasform. Derudover er modellerne ofte forsynet med en praktisk hætte, så hovedet også er godt beskyttet, når regnen siler ned. Vær opmærksom på at nogle regnjakker til børn er designet med aftagelige hætter, mens andre har faste. Det er også forskelligt hvor mange lommer de forskellige regnjakker til børn er udstyret med. Du kan læse mere om modellernes specifikke design i vores produktbeskrivelser, så du sammen med dit barn kan vælge den helt rigtige regnjakke.

Tip - Se også vores store udvalg af regnsæt til børn.

Slidstærke regnjakker til piger og drenge

Når legen foregår udendørs i regnen, er det naturligvis vigtigt, at slidstyrken på børnenes regntøj er i top. Er den ikke det, risikerer man, at jakken går i stykker, får et hul eller bliver revet op. Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt og er der først hul på jakken, hjælper den ikke meget mod regnen. Derfor er udvalget af regnjakker til piger og drenge her på SPORT24.DK altid fremstillet i slidstærke og holdbare materialer, der tåler børnenes leg. Du kan altså roligt bestille en af de lækre modeller her på siden og sende dit barn trygt ud at lege på trods af vådt og blæsende vejr.

Hurtig og sikker levering af regnjakker til børn

Hos SPORT 24 har vi fokus på høj kvalitet, og det bærer vores udvalg af børneregnjakker i høj grad præg af. Derudover er modellerne velsiddende og forsynet med smarte og praktiske detaljer, der hjælper med at øge komforten og sikre et smart look. Bestiller du online på SPORT24.DK, er du sikret lynhurtig levering og en rigtig god bytteservice. Vi leverer således efter blot 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret - også med mulighed for at bytte i en af de fysiske SPORT 24 butikker.