UDSALGET er i gang! Se de mange fristende udsalgstilbud lige HER >

Mest populære produkter

 1. 50%
  Vertical Kristiansand AWG Pants Børn
  Vertical Vertical Kristiansand AWG Pants Børn
  350 DKK 175 DKK
 2. 30%
  Whistler Brisbane AWG Pant Børn
  Whistler Whistler Brisbane AWG Pant Børn
  250 DKK 175 DKK

Regnbukser til børn

(2 produkter)

Bliv godt klædt på med regnbukser til børn

Når det regner og blæser udenfor - og det gør det ofte i Danmark - gælder det om at være klædt godt på. Det bliver dine unger blandt andet med et par gode regnbukser til børn, og her på webshoppen finder du altid et stort udvalg af børne regnbukser med fokus på høj kvalitet og en velsiddende pasform. Tag dem på hjemmefra, pak dem i tasken og tag dem med på tur eller hav et par liggende klar i børnehaven eller skolen. Regnbukser til børn er uundværlige på regnfulde dage, både når der skal leges udendørs og når dine børn går eller cykler til og fra skole, børnehave eller kammerater.

Vandtæt og åndbart materiale sikrer høj komfort

Et par gode regnbukser til børn er fremstillet i et let og funktionelt materiale, som effektivt beskytter mod både vind og regn. Derudover er det en klar fordel, hvis regnbukserne også er åndbare, så de lader overskydende varme fra kroppen slippe ud. Vælger du et par regnbukser til børn, der ikke er åndbare, risikerer du nemlig at dit aktive barn alligevel bliver våd og klam, fordi fugten bliver siddende på indersiden af regnbukserne. Børn leger og bevæger sig mere end voksne, og derfor er det også vigtigt, at regnbukser til børn er fremstillet i en slidstærk kvalitet, så de kan tåle at blive brugt igen og igen.

Velsiddende pasform og praktiske detaljer

Når du køber regnbukser til børn, er pasformen naturligvis også afgørende for komforten. Derfor er det en god idé at vælge en model med elastik i livet - enten en fast eller en der kan reguleres, så pasformen til hver en tid er optimal. Derudover kan en lynlåsåbning eller en velcroregulering nederst i buksebenene gøre regnbukserne nemmere at få af og på. De fleste regnbukser til børn er desuden forsynet med lommer i siderne, så nøgler og lignende kan opbevares sikkert og lige ved hånden.

Hurtig klar til kommende regnvejrsdage

Der er åbenlyse fordele ved at vælge dine børns regnbukser i en god kvalitet, og her på webshoppen har vi samlet et godt sortiment af regnbukser, der på bedste vis tager hensyn til børns behov. Hos SPORT 24 leverer vi indenfor 1-2 hverdage, så dit barn hurtigt kan blive klar til kommende regnvejrsdage. Skulle regnbukserne ikke passe dit barn, har du hele 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik.