VIGTIG info vedr. COVID-19 – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 60%
  Mols Quepos Kansas 20L Rygsæk
  MOLS Mols Quepos Kansas 20L Rygsæk
  700 DKK 350 DKK
  SØNDAGS PRIS 280 DKK
 2. 20%
  Haglöfs Tight 15 L Rygsæk Børn
  Haglöfs Haglöfs Tight 15 L Rygsæk Børn
  500 DKK
  Medlemspris 400 DKK
 3. 20%
  Salomon Trailblazer 20 Løberygsæk
  SALOMON Salomon Trailblazer 20 Løberygsæk
  500 DKK
  SØNDAGS PRIS 400 DKK
 4. 20%
  Salomon Trailblazer 30 Løberygsæk
  SALOMON Salomon Trailblazer 30 Løberygsæk
  550 DKK
  SØNDAGS PRIS 440 DKK

Vandrerygsække til børn

(9 produkter)

Stort udvalg af smarte børnerygsække

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte, smarte og lækre rygsække til børn. I det spændende sortiment kan du finde den helt rigtige børnerygsæk til dit barns forskellige aktiviteter i naturen. Sortimentet byder på rygsække fra en lang række af de allerbedste outdoormærker, som alle har fokus på høj kvalitet og smarte designs, der gør det muligt at tilpasse de enkelte modeller optimalt til dit barn.

Vælg den rigtige rygsæk til børn

Det er vigtigt, at du vælger en børnerygsæk, der passer i størrelsen til dit barn og som kan indstilles i bæreremmene, så den sidder helt optimalt. Børns rygge er - som resten af deres krop - stadig i gang med at vokse og er derfor mere skrøbelige og udsatte ved store belastninger. Det anbefales derfor, at du ikke vælger en for stor børnerygsæk, da den både vil sidde dårligt og risikere at blive for tung.

Bestil rygsække til børn online på SPORT24.DK

Rygsække til børn fås i et væld af flotte farvekombinationer og her på webshoppen finder du helt sikkert en børnerygsæk, som dit barn vil elske. Se det store udvalg og bestil dit barns næste rygsæk blandt de mange lækre modeller her på webshoppen. Når du handler online på SPORT24.DK, er du sikret lynhurtig levering og høj service, der indebærer mulighed for at bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker i helt op til 365 dage.