NY AVIS | Find de mange sommervarer til skarpe priser her >

Telte til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Overnat i telt og kom helt tæt på naturen

Med et telt får du mulighed for at tage på campingferie, festival eller vandretur. Det giver også mulighed for at børnene kan få en hyggelig og anderledes måde at overnatte hos deres kammerater på henover sommeren. Når du sover i telt, kan du desuden komme helt tæt på naturen og får næsten oplevelsen af at sove ude i det fri under åben himmel - dog praktisk beskyttet mod dyr og regn.

Vælg telt i den rigtige størrelse

Der findes flere forskellige typer telte, og når du skal vælge model, er det en fordel at overveje, hvad du skal bruge det til. Skal det fortrinsvis anvendes i haven eller på campingpladsen, betyder en lav vægt måske mindre for dig, mens modeller til vandre- og cykelture, helst skal veje så lidt som overhovedet muligt. Størrelsen på teltet er åbenlyst også en vigtig faktor, når den rigtige model skal vælges. Der findes nemlig modeller i alle tænkelige størrelser, fra helt små enmandstelte til kæmpe store familietelte. Overvej derfor hvor mange der skal kunne sove i teltet, og hvor meget bagage der skal være plads til, inden du bestiller dit nye telt.

Undgå at få vand i teltet

Da tørvejr sjældent kan garanteres i lange perioder af gangen, er det vigtigt, at dit telt er vandtæt. Er yderteltet fremstillet med et vandsøjletryk på 1.500 mm, kan det kaldes vandtæt. Det anbefales dog, at du vælger telte med et noget højere vandsøjletryk, så du undgår at vågne drivvåd af regn midt om natten. Vælg derfor gerne telte med et vandsøjletryk på mellem 3.000-5.000 mm - så er du sikker på at holde dig tør under selv den værste regnskylle.

Høj kvalitet og praktiske løsninger hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du et spændende udvalg af lækre telte i topkvalitet. Modellerne er designet med fokus på høj slidstyrke, lethed og praktiske løsninger. Derudover er de nemme at slå op, så du kan bruge din tid på andet end at kæmpe med opsætningen af din soveplads. Bestiller du dit telt online på SPORT24.DK er du garanteret hurtig levering og mulighed for at bytte i de fysiske SPORT 24 butikker. Det er nemt og enkelt at handle med SPORT 24 - hele døgnet!