Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Outdoor grej til børn

9 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
63%
MOLS
DKK 300
DKK 150
Cyber Monday pris DKK 112.5
25%
SALOMON
DKK 100
Cyber Monday pris DKK 75
Bæredygtighed25%
SALOMON
DKK 350
Cyber Monday pris DKK 262.5
25%
DKK 150
Cyber Monday pris DKK 112.5
25%
DKK 150
Cyber Monday pris DKK 112.5
25%
SALOMON
DKK 150
Cyber Monday pris DKK 112.5
25%
H2O
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
25%
H2O
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
63%
MOLS
DKK 150
DKK 75
Cyber Monday pris DKK 56.25
Viser 9 af 9 produkter

Smart outdoor grej gør din naturoplevelse bedre

Når du bevæger dig ud i naturen, venter der ofte store eventyr bag den næste bakketop eller klippefremspring og med det rette outdoor grej i vandrerygsækken, kan du øge dine chancer for uforglemmelige oplevelser. Her i kategorien finder du alt det smarte outdoor grej, som gør udendørslivet ekstra spændende. Uanset om du tager på camping, går lange ture i skoven eller vandrer i fjeldene, finder du helt sikkert masser af interessant outdoor grej, der gør din naturoplevelse endnu bedre.

Kompas

Outdoor grej som kompas gør din oplevelse i naturen endnu sjovere og mere spændende. Med et kompas får du nemlig optimale muligheder for at komme ud i naturen og kombinere frisk luft, motion og navigation. Et kompas angiver altid retningerne nord og syd på grund af den magnetiske kraft fra polerne. Det betyder, at du med et kort og kompas kan følge en bestemt rute og finde vej i ukendt terræn. Et kompas er i det hele taget smart og praktisk outdoor grej, der hverken fylder eller vejer noget særligt. Derfor er kompasset altid nemt at medbringe i din lomme, og kan være det outdoor grej, der redder dig fra at fare vild.

Kikkert

Når du opholder dig i naturen har du gode muligheder for at følge med i det spændende dyreliv fra første række. Med lækkert outdoor grej som en kikkert får du endnu bedre betingelser for at komme helt tæt på naturen. De kikkerter du finder her på webshoppen er små praktiske modeller, som du nemt kan have med på tur og hurtigt finde frem. Når du er på vandretur i naturen, er en kikkert altså det helt rigtige outdoor grej at medbringe, hvis du vil have en optimal naturoplevelse - helt tæt på dyrenes liv.

Lommelygte og pandelampe

Elsker du at udforske naturen både dag og nat, er en god lommelygte eller pandelampe et absolut must i din samling af outdoor grej. Når du er langt fra byens lys og natten nærmer sig, kan det blive ekstremt mørkt i naturen - dog afhængig af årstid og hvilken verdensdel du befinder dig i. Under alle omstændigheder er en lommelygte eller pandelampe en kæmpe fordel, så du bedre kan finde rundt i både din rygsæk, dit telt og i skovens mørke. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales du derfor altid at medbringe enten en god lommelygte eller pandelampe på dine eventyr.

Stort udvalg af praktisk outdoor grej hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende sortiment af fantastisk outdoor grej i god kvalitet. Så uanset om du søger kompas, kikkert, lommelygte eller pandelampe er udvalget super interessant og vil helt sikkert kunne hjælpe dig i naturen. Derudover finder du masser af andet smart outdoor grej som for eksempel praktisk og sikker opbevaring af dine penge og andre værdier. Så bestil trygt dit favorit outdoor grej her på webshoppen eller besøg din nærmeste SPORT 24 butik.

Husk også at tjekke vores spændende udvalg af soveposer og liggeunderlag ud.

Høj service og masser af VIP fordele

Bestil regnslag, vandrestave, GPS ur eller andet lækkert outdoor grej nu og så sender vi din ordre afsted indenfor 1-2 hverdage, så du hurtigt kan komme ud i naturen med dit nye grej. Hos SPORT 24 har du 365 dages returret, hvilket giver dig mulighed for enten at sende retur til webshoppen eller bytte i en af vores mange fysiske butikker, når du har lyst.

Husk også at du som VIP-medlem får masser af attraktive fordele som eksempelvis fri fragt og returforsendelse, spændende medlemstilbud, optjening af bonus på dine køb, mulighed for at deltage i før-udsalg samt meget mere. Du kan læse alt om SPORT 24 VIP kundeklub og hurtigt oprette dig som medlem lige her. Det er naturligvis helt gratis at være medlem og du kan til enhver tid melde dig ud, hvis du ønsker det.