✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 50%
  Mols Egsmark Hovedpude
  MOLS Mols Egsmark Hovedpude
  150 DKK 75 DKK
 2. 50%
  Mols Overland 380 ml Termoflaske
  MOLS Mols Overland 380 ml Termoflaske
  300 DKK 150 DKK
 3. H2O Helsingør Bæltetaske
  H2O H2O Helsingør Bæltetaske
  250 DKK
 4. Salomon Soft Flask 400
  SALOMON Salomon Soft Flask 400
  200 DKK
 5. H2O Helsingør Bæltetaske
  H2O H2O Helsingør Bæltetaske
  250 DKK

Outdoor grej til børn

(7 produkter)

Smart outdoor grej gør din naturoplevelse bedre

Her i kategorien finder du alt det smarte outdoor grej, som gør udendørslivet ekstra spændende. Uanset om du tager på camping, går lange ture i skoven eller vandrer i fjeldende, finder du helt sikkert masser af interessant outdoor grej, der gør din naturoplevelse endnu bedre.

Kompas

Outdoor grej som kompas gør din oplevelse i naturen endnu sjovere og mere spændende. Med et kompas får du nemlig optimale muligheder for at komme ud i naturen og kombinere frisk luft, motion og navigation. Et kompas angiver altid retningerne nord og syd på grund af den magnetiske kraft fra polerne. Det betyder, at du med et kort og kompas kan følge en bestemt rute og finde vej i ukendt terræn. Et kompas er i det hele taget smart og praktisk outdoor grej, der hverken fylder eller vejer noget særligt. Derfor er kompasset altid nemt at medbringe i din lomme, og kan være det outdoor grej, der redder dig fra at fare vild.

Kikkert

Når du opholder dig i naturen har du gode muligheder for at følge med i det spændende dyreliv fra første række. Med lækkert outdoor grej som en kikkert får du endnu bedre betingelser for at komme helt tæt på naturen. De kikkerter du finder her på webshoppen er små praktiske modeller, som du nemt kan have med på tur og hurtigt finde frem. Når du er på vandretur i naturen, er en kikkert altså det helt rigtige outdoor grej at medbringe, hvis du vil have en optimal naturoplevelse - helt tæt på dyrenes liv.

Lommelygte og pandelampe

Elsker du at udforske naturen både dag og nat, er en god lommelygte eller pandelampe et absolut must i din samling af outdoor grej. Når du er langt fra byens lys og natten nærmer sig, kan det blive ekstremt mørkt i naturen - dog afhængig af årstid og hvilken verdensdel du befinder dig i. Under alle omstændigheder er en lommelygte eller pandelampe en kæmpe fordel, så du bedre kan finde rundt i både din rygsæk, dit telt og i skovens mørke. Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales du derfor altid at medbringe enten en god lommelygte eller pandelampe på dine eventyr.

Stort udvalg af praktisk outdoor grej hos SPORT 24

Hos SPORT 24 finder du altid et stort og spændende sortiment af fantastisk outdoor grej i god kvalitet. Så uanset om du søger kompas, kikkert, lommelygte eller pandelampe er udvalget super interessant og vil helt sikkert kunne hjælpe dig i naturen. Derudover finder du masser af andet smart outdoor grej som for eksempel praktisk og sikker opbevaring af dine penge og andre værdier. Så bestil trygt dit favorit outdoor grej her på webshoppen eller besøg din nærmeste SPORT 24 butik.

Husk også at tjekke vores spændende udvalg af soveposer og liggeunderlag ud.