☀ Grundet sommerferie har vi i øjeblikket længere leveringstid ☀

Vandresko til børn

5 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
32
33
34
35
36
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
40
ButikVis liste
Sport24outlet - 8250 Egå
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(60)
Mænd
(69)
Drenge
(4)
Piger
(4)
Pris
DKK 280
DKK 500
MærkerVis liste
adidas
(3)
SALOMON
(2)
FarverVis liste
Blå
(1)
Brun
(1)
Pink
(1)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 5 af 5 produkter

Køb velsiddende vandresko til børn hos SPORT 24

Vandreture med familien kræver et par gode vandresko til børn, så de får de bedste forudsætninger for at være med og opleve naturen på helt tæt hold. Pasformen skal være velsiddende og sikre en god stabilitet omkring fødderne. Størrelsen er ligeledes vigtig, da det er af afgørende betydning, at vandresko til børn hverken er for store eller for små. Skoene må naturligvis ikke klemme tæerne og bliver de for store, mistes stabiliteten mens risikoen for vabler og gnavsår øges. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af velsiddende vandresko til børn og vi giver dig hele 365 dages returret. Er du i tvivl om størrelsen har du således god tid til at returnere dine varer til webshoppen eller bytte i en af vores fysiske butikker.

Vandtætte overdele og såler med optimalt fodfæste

Overdelen på vandresko til børn skal - udover at være velsiddende - være fremstillet i slidstærke materialer, der tåler at blive brugt i naturens elementer. Nogle modeller er desuden designet med en vandtæt membran, så fødderne effektivt holdes tørre, hvis det pludselig regner eller vandrerruten krydser områder med store vandpytter eller sump. Sålerne på vandresko til børn skal sørge for et godt greb i underlaget - uanset om det er klippesten, skovbund eller bakkeskråninger. Det sikres med slidstærke gummisåler, som er designet med dybe riller og særlige mønstre, så fodfæstet er helt i top.

Lette vandresko gør turen mere overskuelig før børn

Selvom vandresko til børn skal være robuste, slidstærke og eventuelt vandtætte, er det en god idé at vælge en model, der ikke vejer alt for meget. En let model gør nemlig vandreturen mere behagelig og nemmere for de mindre børn at overkomme, uden at de bliver alt for trætte alt for hurtigt. Her på webshoppen finder du et godt udvalg af velsiddende, lette og slidstærke vandresko til børn. Bestil nye vandresko til børnene i dag og få dem leveret om kun 1-2 hverdage - så er hele familien klar til spændende oplevelser i naturen.