✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 30%
  Teva Tirra Sandaler Børn
  Teva Teva Tirra Sandaler Børn
  500 DKK 350 DKK
 2. hummel Glitter Sandaler Børn
  hummel hummel Glitter Sandaler Børn
  300 DKK
 3. hummel Sport Sandaler Børn
  hummel hummel Sport Sandaler Børn
  300 DKK
 4. Teva Tanza Sandaler Børn
  Teva Teva Tanza Sandaler Børn
  500 DKK
 5. Ecco Biom Raft Sandaler Børn
  Ecco Ecco Biom Raft Sandaler Børn
  600 DKK
 6. 30%
  Teva Tanza Sandaler Børn
  Teva Teva Tanza Sandaler Børn
  500 DKK 350 DKK

Vandresandaler til børn

(24 produkter)

Køb vandresandaler til børn og få store oplevelser på ferien

Her på siden finder du et godt udvalg af velsiddende og støttende vandresandaler til børn. Modellerne er designet med fokus på masser af komfort og god støtte til fødderne, så børnene også kan komme med på sommerens længere gåture, hvor naturen rigtig kan nydes. Så spænd vandresandalerne på børnenes fødder så I sammen kan udforske nye territorier og finde - om ikke skjulte skatte - så skjulte stier og veje i skoven, i klitterne ved stranden eller når familien tager på storbyferie.

Få optimalt greb i skiftende terræner

Vandresandaler til børn er designet med en støttende og støddæmpende sål, der med en tilpas fleksibilitet sikrer en skånsom og effektiv afvikling af hvert skridt. Ydersålen skal være udført i et slidstærkt materiale og tilbyde et godt greb på både vej samt i skiftende og ujævne terræner. Overdelen skal være fremstillet i et materiale, der kombinerer en behagelig blødhed med stor slidstyrke og god støtte til foden. Ofte spændes vandresandaler til børn med praktiske velcroremme, der sørger for en velsiddende pasform, som børnene selv kan justere.

Spændende sortiment af lækre vandresandaler til børn

Børn kan sagtens være med, når mor og far pakker rygsækken og drager på vandretur. Poderne skal bare være lige så godt klædt på som de voksne, og det gælder naturligvis også, når det kommer til fodtøjet. Derfor finder du altid et spændende udvalg af lækre vandresandaler til børn hos SPORT 24. Når du handler online, får du leveret dine varer efter 1-2 hverdage og passer vandresandalerne ikke dit barn, har du 365 dage at returnere i. Om du sender retur til webshoppen eller bytter i en fysisk SPORT 24 butik, er helt op til dig. Det skal nemlig være nemt, bekvemt og trygt at handle på SPORT24.DK.

 

Se flere børnesandaler her!