Cyber Monday | SPAR 25% på ALT* | Gælder i

Vandrebukser til børn

4 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
25%
The North Face
DKK 450
Cyber Monday pris DKK 337.5
25%
Didriksons
DKK 350
Cyber Monday pris DKK 262.5
25%
Didriksons
DKK 350
Cyber Monday pris DKK 262.5
Bæredygtighed46%
Didriksons
DKK 350
DKK 250
Cyber Monday pris DKK 187.5
Viser 4 af 4 produkter

Vandrebukser til børn skal være behagelige og nemme at bevæge sig i

Skal du og din familie på en vandretur, er det vigtigt, at alle har det rette udstyr med for at gøre turen behagelig og sikker. Vandrebukser til børn er et must, når I skal på eventyr, og derfor har vi samlet det perfekte udvalg til dig her på siden. Når I skal finde det helt rette par, kan I med fordel vælge vandrebukser til børn ud fra følgende kriterier: 

  • Velsiddende pasform, der giver en maksimal bevægelighed
  • Bæltestropper, så dit barn løbende kan spænde eller løsne bukserne, hvis der skulle være behov for det
  • Lette og bløde materialer
  • Høj åndbarhed 
  • Hurtigtørrende materialer 
  • Høj slidstyrke

Vælg praktiske modeller med lommer

Et andet vigtigt parameter at vælge vandrebukser til børn efter er, at de skal være praktiske. Vælg modeller med mange lommer, så dit barn har mulighed for at nemt at komme til de små, men vigtige ejendele på hele turen. De fleste af vores vandrebukser til børn er enten designet med lynlåslukning eller med velcro, så dit barn ikke kommer til at tabe noget på turen.

Sæt jer sammen og se udvalget igennem

Hvis dine børn er ligeså begejstrede som dig for at komme på vandretur, kan I med fordel sætte jer sammen for at se udvalget af vandrebukser til børn. På den måde kan du være sikker på, at dine børn får nogle bukser, de gerne vil gå i. Vælg mellem velkendte og populære brands her på SPORT24.DK, der varierer i farve og pasform. Der findes både vandrebukser til børn med zip off-mulighed og almindelige vandrebukser, som I kan vælge imellem, alt afhængigt af hvor I skal hen, og hvor længe I skal være væk.

Shop på nettet, når det passer jer

Når I skal kigge efter vandrebukser til børn, kan I gøre det her på SPORT24.DK. I vores webshop kan I finde hele udvalget af vandrebukser til børn, hvilket gør det nemt at sammenligne de forskellige modeller med hinanden. Sørg for at læse omkring de forskellige modeller for at blive klogere på, hvilken model der er den rette. Får I alligevel købt en forkert størrelse, har I muligheden for at bytte dem i fysiske SPORT 24 butikker, der kan findes rundt omkring i Danmark. Vores dygtige medarbejdere står altid klar med en hjælpende hånd, så de helt rette vandrebukser til børn kan findes, så I dermed kan tage på vandretur med ordentligt udstyr i bagagen og ro i maven.