SLUTSPURT | Spar 20% på ALT i

Trekking T-shirts til børn

1 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
110 - 120
ButikVis liste
Sport24 - 6000 Kolding
(1)
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(1)
Sport24 - 8000 Aarhus Bruuns Galleri
(1)
Sport24 - 2300 København Field's
(1)
Sport24 - 1560 København Fisketorvet
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge,
Kvinder
(8)
Mænd
(32)
Drenge
(1)
Pris
DKK 140
DKK 140
MærkerVis liste
The North Face
(1)
FarverVis liste
Grå
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
44%
The North Face
DKK 250
DKK 175
SLUTSPURT DKK 140
Viser 1 af 1 produkter

Køb lækre trekking T-shirts til børn

Børn kan sagtens komme med på familiens vandreture. Sørg blot for at holde gode pauser med jævne mellemrum, hvor I får noget at drikke og måske en lille snack, mens I nyder udsigten og stilheden. Når du tager dine børn med på vandretur, er det også vigtigt at klæde dem fornuftigt på i forhold til vejrforholdene, og hvilket terræn I skal vandre i. Her på siden har vi samlet et godt udvalg af trekking T-shirts til børn, som passer perfekt til vandreture i varmt sommervejr.

Gode funktionelle egenskaber sikrer høj komfort

En god vandrer T-shirt til børn er fremstillet i lette og bløde materialer med svedtransporterende og åndbare egenskaber i topklasse. Det er nemlig vigtigt med en hurtigtørrende kvalitet, som sikrer at både barn og T-shirt holdes tørre, så huden ikke bliver våd af sved og pludselig kold, når temperaturen skifter eller vinden blæser op.

Korte ærmer og et velsiddende fit

Vores trekking T-shirts til børn er typisk designet med korte ærmer og forsynet med en komfortabel pasform med god bevægelsesfrihed. Ofte er syningerne flade for at sikre et minimum af gener. Sortimentet byder både på modeller med et klassisk T-shirt design med en rund halsudskæring og modeller med et stilfuldt polo-look med krave og åbning i halsen.

Gør børnene klar til familiens næste vandretur

Mangler dine børn en behagelig og velsiddende trekking T-shirt, er SPORT 24 det rette sted at handle. Vores udvalg af trekking T-shirts til børn byder på høj kvalitet og skarpe priser, så du kan klæde familiens børn godt på til jeres næste vandretur. Vi leverer dine varer efter kun 1-2 hverdage og giver dig hele 365 dages returret, så du uden problemer kan sende tilbage til webshoppen eller bytte i en fysisk SPORT 24 butik.