UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Softshell jakker til børn

19 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 19 af 19 produkter

En verden af leg med softshell jakker til piger og drenge

Sæsonerne skifter sammen med vejret. Nogle sæsoner giver mere plads til leg end andre. Især sommeren har noget at tilbyde, fordi børnene kan være ude hele dagen uden problemer. Men det er synd. De andre sæsoner har selvfølgelig også masser af muligheder for leg - det kræver bare lige, at børnene er klædt på til det. Med softshell jakker til børn kan du sørge for, at dine børn ikke bliver ofre for vind og vejr. Med en softshell jakke til børn kan du sikre dig, at de altid kan holde varmen, når de skal lege udenfor.

Fordelene ved softshell jakker til børn

Softshell jakker til piger og drenge har en række fordele, der kan forbedre dine børns leg i de koldere måneder. Blandt andet er softshell jakkerne bedre til at modstå regn, således at regnbyger ikke bliver noget problem. Særligt godt ved softshell jakker til børn er dog især, at selvom de kan holde regn ude, så bliver jakkerne ikke fugtige og klamme at have på, når de er aktive i dem. Dette skyldes materialets gode åndbare egenskaber. Softshell jakker til børn er derfor behagelige jakker, som dine børn kan være i hele dagen.

Flot hverdagsjakke

Med softshell jakker til børn får du også en flot hverdagsjakke. Jakken kan bruges til mange forskellige arrangementer, hvor det kræver, at jeres børn er lidt mere stilet op. Softshell jakker til både piger og drenge har nemlig typisk en blank, glat overflade, der giver dem et stilet look. De kan derfor bruges til fødselsdage eller andre fejringer, hvor børnene samtidig får en jakke, der kan holde til, at de leger med de andre børn på den nærliggende legeplads. Legepladsens aftryk skal I ikke være bekymret for. Hvis en softshell jakke til børn bliver beskidt, kan den naturligvis vaskes i maskine.

Mange valgmuligheder

SPORT 24 fører mange softshell jakker til børn. Mange af varianterne varierer på parametre, der gør jakken unik til dit barn. Blandt andet kan du kigge på:

  • Farverne
  • Design
  • Særpræg som lynlås og lommer

Derfor skal du nok finde en, der passer til dit barns stil. Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Hvis I nu alligevel får bestilt en softshell jakke, der ikke var den rigtige, så kan I altid komme ind i vores fysiske butikker. Vi bytter med glæde jakken i op til 365 dage.