☀ UDSALGET fortsætter | Spar op til 50% lige HER > ☀

Mest populære produkter

 1. 50%
  Mols Bonner Vandresokker
  MOLS Mols Bonner Vandresokker
  100 DKK 50 DKK
 2. 50%
  Mols Rinburg Vandresokker
  MOLS Mols Rinburg Vandresokker
  200 DKK 100 DKK
 3. 50%
  Mols Bonner Vandresokker
  MOLS Mols Bonner Vandresokker
  100 DKK 50 DKK
 4. 33%
  hummel Nora Softshell Jakke Børn
  hummel hummel Nora Softshell Jakke Børn
  600 DKK 400 DKK
 5. 50%
  Vertical Rosales Parka Softshell Jakke Børn
  Vertical Vertical Rosales Parka Softshell Jakke Børn
  1.100 DKK 550 DKK
 6. 50%
  ZigZag Manon Softshell Jakke Børn
  ZigZag ZigZag Manon Softshell Jakke Børn
  650 DKK 325 DKK

Outdoor beklædning til børn

(13 produkter)

Fede outdoor-oplevelser for hele familien

Outdoor-livet er for hele familien, og det kan være en værdifuld oplevelse for alle aldre. Børn er vilde med at tage på eventyr i naturen, og de kan holde til mere, end du tror. Så du skal ikke være bange for at tage ungerne med på tur, for de vil med garanti elske den aktive ferieform i vildmarken. Når du rejser afsted med børn, så er det vigtigt at være beredt på de udfordringer, I vil møde i naturen. Ved at vælge den rette outdoor-beklædning til børn sikrer du, at de mindste får en positiv oplevelse ved friluftslivet.

Værd at vide om praktisk beklædning i naturen

Hvis ungerne skal med på tur, skal de selvfølgelig også klædes ordentligt på, så de føler sig godt tilpas. Deres tøj skal ikke være en dårligere kvalitet end dit eget, hvis de også skal have en rigtig god oplevelse! Funktionaliteten - f.eks. vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke - har høj prioritet. Hvis de fryser, er for varme eller måske våde, så bliver det ikke ligefrem et eventyr. Når du vælger outdoor-beklædning til børn skal materialet derfor være funktionelt og praktisk. Så giver du børn de bedste forudsætninger for fantastiske oplevelser i naturen.

Når I er på tur, skal du også være opmærksom på, at vejret kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. Derfor er det en god idé at give ungerne en lille rygsæk med, hvor de kan bære en ekstra jakke og skiftesko, hvis det pludselig styrter ned fra himlen. Du finder outdoor-beklædning til børn til alt slags vejr her på siden.

Pak tasken med den rette outdoor-beklædning til børn

Når I rejser afsted på ferien, så skal tasken selvfølgelig pakkes med alt, hvad de mindste har brug for. Vi har nøje sammensat et udvalg af outdoor-beklædning til børn fra de fedeste brands, som gør turen til en succes for både børn og voksne. Vores sortiment består blandt andet af vandtætte jakker til super seje og aktive børn samt lækre fleecetrøjer, der kan holde ungerne varme. Alt vores outdoor-beklædning til børn består af bløde og fleksible materialer, som lægger op til leg og bevægelse.

Køb outdoor-beklædning til børn hos SPORT 24

Find outdoor-beklædning til børn af højeste kvalitet lige her. Har du spørgsmål til din ordre, så står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Når du bestiller online hos SPORT 24, får du altid levering inden for 1-2 hverdage. Vi har gjort det nemt at returnere dine varer med 1 års returret, samt en vedlagt returlabel som du modtager sammen med dit køb. Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere dine varer i alle vores fysiske forretninger.