HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Toppe til børn

3 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
6
8
10
12
104
128 - 140
152 - 164
176
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(22)
Drenge
(1)
Piger
(2)
Pris
DKK 75
DKK 125
MærkerVis liste
Endurance
(1)
hummel
(1)
ZigZag
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Multifarvet
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
50%
ZigZag Laban Tanktop Børn
ZigZag
DKK 150
DKK 75
38%
hummel Nanna Tank Top Børn
hummel
DKK 200
DKK 125
Viser 3 af 3 produkter

Toppe til børn der vil bevæge sig

Når du er ude at købe tøj til børn, så ved du sikkert, hvad det er, de gerne vil have. Oftest er det noget tøj, som de synes er flot, og som de har det godt i. Men mange gange handler det også om, om de små kan bevæge sig i deres nye tøj. Hvis tøjet strammer eller på anden vis begrænser dem, så risikerer du, at den nye trøje bliver efterladt i skabet efter få gange. En god løsning kan være toppe til børn, der har masser af mobilitet, strækbarhed, og som holder i lang tid.

Når leg er bedst

Når du er på udkig efter tøj, så skal det være noget, hvor der er plads til leg. Det betyder, at tøjet skal være solidt. Samtidig skal det gerne være behageligt at have på.

Med børne-toppe får du: 

  • Stor mobilitet 
  • Åndbare materialer 
  • Slidstærke trøjer

Især fordi beklædning til børn er lavet med henblik på børnenes behov, kan du få tøj, der giver dem masser af plads den allerbedste form for leg - nemlig den, hvor fantasien ikke har grænser.

Vælg toppe til børn uden problemer

Ved valg af toppe til børn kan det være nødvendigt at prøve det først. Det forstår vi godt hos SPORT 24. Du kan derfor vælge den tank top, som dit barn bedst kan lide og få den tilsendt til dig i løbet af 1-2 hverdage. Hvis dit barn ikke kan lide toppen alligevel, så står vi klar i en af vores butikker. Vi bytter nemlig i hele 365 dage efter købet. På den måde kan dig og dit barn prøve jeres nye top til børn, før I endeligt beslutter jer.

Vælg mellem mange farver

Toppe til børn er noget, som dine børn kan finde præcist, som de gerne vil have dem. Derfor varierer de typisk på: 

  • Farve 
  • Design
  • Motiver

Nogle toppe til børn er uden motiver, andre er med. Uanset hvad dit barn bedst kan lide, så har vi en version her hos SPORT 24. Du kan derfor sagtens lade dem kigge med på sidelinjen, når du bestiller deres nye tøj til børn. Med toppe til børn får du tøj til hverdagen, der er designet til leg og sjove tider.