Mest populære produkter

 1. 50%
  Puma KA Crewneck Sweatshirt Børn
  Puma Puma KA Crewneck Sweatshirt Børn
  400,00 DKK 200,00 DKK
 2. 20%
  Puma Essential FL Logo Crew Sweatshirt Børn
  Puma Puma Essential FL Logo Crew Sweatshirt Børn
  250,00 DKK
  Medlemspris 200,00 DKK
 3. The North Face Box Crew Børn
  The North Face The North Face Box Crew Børn
  350,00 DKK

Sweatshirts til børn

(20 produkter)

Sweatshirts til børn, der kan holde til hverdagen

Livet i børnehaven kan være hårdt for tøjet. Legen og al tumlen, der foregår udenfor eller sammen med alle de andre børn, kan slide kraftigt på tøjet. Det er bestemt ikke al beklædning, der kan holde til den vilde verden, børn lever i. Men det kan være en god ide at købe hverdagstøj, der kan holde til lidt af hvert. En sweatshirt til børn er designet til at kunne stå imod, når de andre drenge eller piger får fat i ærmet eller ryggen. Derfor kan den også være et godt stykke tøj at have, når dit barn skal sendes hen til en hel dag i børnehaven.

Slidstærke sweatshirts til børn

Sweatshirts til børn er lavet i forskellige materialer, der kan holde til, at der bliver leget i dem. Typisk er trøjerne lavet af: 

 • Bomuld 
 • Polyester 
 • Elastan

Fordi der er elastan i stoffet, kan sweatshirts til børn blive mere fleksible end sweatshirts til voksne, hvor der kun er elastan i sweatshirts produceret til træning. Sweatshirts til børn kan derfor strække sig nok til, at du undgår, at dine børns helt nye trøjer bliver ødelagt af den vilde leg, der oftest kommer, når vennerne er på besøg. Derfor er sweatshirts til børn også oplagt som hverdagstøj.

Find en sweatshirt

Sweatshirts til børn kommer i enorme variationer. De har de samme egenskaber, som vi lige har snakket om, men deres design varierer meget. Det kan derfor være en opgave at finde den rigtige. Sweatshirts til børn varierer ofte på: 

 • Om der er hætte? 
 • Om der er lomme? 
 • Om der er krave?

SPORT 24 leverer inden for 1-2 hverdage, så du har altså god mulighed for at investere i en trøje, der passer netop til den stil, dit barn har. Hvis trøjen ikke falder i god jord, så kan den byttes i en af vores fysiske butikker op til hele 365 dage efter købet.

Spar penge på holdbare produkter

Når du køber sweatshirts til børn, så sparer du faktisk penge. I og med at holdbarheden er vigtig, når man producerer sweatshirts til børn, så ved du også, at trøjen ikke går i stykker inden for den nærmeste fremtid. Derfor behøver du knap så mange andre trøjer til dit barn, fordi du ved, at sweatshirten kan holde til al den leg og aktivitet, der kan komme ud af dit barn.