Polo shirts til børn

0 produkter

Filtrer
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
,
Kvinder
(6)
Mænd
(104)
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Elegante poloshirts til børn

Poloshirts til børn er som lavet til sommervarmen. Når først solen skinner gennem skyerne, og giver børnene mulighed for at drage ud og lege i T-shirts og shorts, så er det rart med tøj, der kan lidt af hvert. En poloshirt til børn kan både bruges som stilet hverdagstøj, men samtidig også bruges som en flot trøje, når man skal ud til arrangementer i sommervarmen. På den måde slipper du for at købe to stykker tøj til forskellige aktiviteter. I stedet kan en børne-poloshirt opfylde begge behov og endda med materialer i slidstærk kvalitet.

Den elegante børne-poloshirt

Poloshirten er en trøje, der altid har været en elegant tilføjelse til garderoben. Den har en krave, der gør trøjen mere formel, men samtidig er det en T-shirt, der giver bred mulighed for brug i hverdagen. En børne-poloshirt kan derfor være løsningen, når børnene skal med til familiefødselsdag eller bare have tøj på, der gerne må være pænt. Tøjet skal selvfølgelig stadig være til at have på i sommervarmen. En børne-poloshirt er lavet af åndbare materialer, der gør, at selvom man har en krave, så bliver den ikke varm eller ubehagelig at have på i en hel dag.

Trøjer med plads til leg

Poloshirts til børn er som sagt hverdagspraktiske, hvilket i høj grad er på grund af det materiale, som poloerne bliver lavet af. Typisk bruger producenterne materialer såsom:

  • Bomuld 
  • Polyester

Materialer bruges i den højeste kvalitet, og en poloshirt til børn kan derfor holde til, at børnene leger i den. På grund af den slidstærke kvalitet er en børne-poloshirt mere end bare et stykke fint og elegant tøj, men kan faktisk også passe til, at børn kan være børn i den. Kvaliteten af materialerne gør også, at trøjen kan vaskes mange gange, uden at den mister farven.

Mange former

Børne-poloshirts har mange former og farver. De kan findes i flere forskellige varianter, såsom: 

  • Lange ærmer 
  • Korte ærmer 
  • Tæt pasform 
  • Løs pasform

På grund af dette kan det også være svært at vælge, hvilken børne-poloshirt der passer til dit barn. Hvis du får købt en børne-poloshirt på SPORT24.DK, så garanterer vi derfor, at du kan komme ind at bytte den i en af vores fysiske butikker. På den måde slipper du for, at du får købt et stykke tøj, som dit barn aldrig får lyst til at gå i.