✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. adidas Tiro17 Warm Hættetrøje Børn
  adidas adidas Tiro17 Warm Hættetrøje Børn
  450 DKK 315 DKK
 2. Champion Hættetrøje Børn
  Champion Champion Hættetrøje Børn
  300 DKK
 3. Nike Team Club Hættetrøje Børn
  Nike Nike Team Club Hættetrøje Børn
  550 DKK 350 DKK
 4. Puma Essential FL Logo Hættetrøje Børn
  Puma Puma Essential FL Logo Hættetrøje Børn
  300 DKK
  Medlemspris 250 DKK Bliv medlem - Klik her
 5. Champion Hættetrøje Børn
  Champion Champion Hættetrøje Børn
  300 DKK
 6. Puma Essential FL Logo Hættetrøje Børn
  Puma Puma Essential FL Logo Hættetrøje Børn
  300 DKK
  Medlemspris 250 DKK Bliv medlem - Klik her

Hættetrøjer til børn

(80 produkter)

Hættetrøjer til glade børn

Leg skal være rart. Det skal være sjovt, og børn skal ikke tænke på, hvilket tøj de har på, og om de skal passe på det eller ej. Når skolegården, børnehaven eller skoven kalder, er det derfor vigtigt med tøj, der kan holde til børnefantasiers vilde leg. Hættetrøjer til børn kan bruges hele året rundt, og kan derfor være en god beklædningsgenstand at putte din børn i, når legen kalder. Materialerne er stærke og kan klare slid, sådan at legepladsen ikke har en chance mod hættetrøjerne til børn. Samtidig er der taget højde for komfort, sådan at dit barn kan lide at være i hættetrøjen.

Hættetrøjer designet til børn

Børn skal være vilde. De skal have højt til loftet og tæt til mulden i jorden. Derfor er hættetrøjer til børn også designet til, at det er beklædning med praktiske fordele, såvel som udseendemæssige. Hættetrøjer til børn kan bruges udenfor, rammes af mudder og fyldes med sand. Det hårdføre materiale kan vaskes mange gange uden at gå i stykker. Men fordi det er praktisk, behøver det ikke at være grimt at se på. Hættetrøjer til børn af ofte stilrene stykker tøj, der sagtens kan bruges, når børnene skal med ud til fødselsdag hos vennerne. En hættetrøje til børn kan derfor bruges i rigtig mange situationer.

Fordele ved hættetrøjer

Når designet har taget børnenes univers for øje, så bringer det selvfølgelig en masse fordele. For børn skal legen gå stærkt, og det kan derfor være svært at få dem i det rigtige tøj, før de spæner ud ad døren. Derfor er mange hættetrøjer til børn designet med lynlås. På den måde kan du hurtigt få trøjen på dit barn.
Andre trøjer har ingen lynlås, men har andre fordele såsom huller til tommelfingrene. På den måde kan dit barn have hættetrøjen helt ned til vanterne, og du slipper for at skulle pudse næse på en forkølet lille størrelse.

Køb enkelt

Hættetrøjer til børn er med andre ord et stykke tøj, der kan erstatte mange andre stykker tøj. Det kan være dyrt at lægge pengene til tøj, når børn vokser så hurtigt, som de gør. Derfor er en hættetrøje til børn også oplagt, fordi man kan købe ét stykke tøj til mange forskellige aktiviteter. Samtidig har du 365 dages fuld returret hos SPORT 24, sådan at du nemt kan bytte trøjen, hvis dit barn hellere vil have en anden børne-hættetrøje.