☀ Grundet sommerferie har vi i øjeblikket længere leveringstid ☀

Mest populære produkter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fleece til børn

1 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
130
140
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(17)
Mænd
(27)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 280
DKK 280
MærkerVis liste
Didriksons
(1)
FarverVis liste
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
44%
Didriksons
DKK 500
DKK 350
SLUTSPURT DKK 280
Viser 1 af 1 produkter

Fleece til børnenes leg

Børneleg er oftest vild leg. Leg, der tager nye højder, så snart børnene kommer ud i naturen og kan give den ekstra gas. Alt kan blive mere, end hvad det er, og pinde er pludseligt sværd og buske er pludselige fjender. Til sådan leg kræver det også, at tøjet kan følge med. Fleece til børn er det perfekte stykke hverdagstøj, der kan bruges til mere end bare en hurtig gåtur ude i naturen. Fleece er både holdbart og åndbart, og materialet er derfor godt til børn, der elsker at lege.

Brug det hele året rundt

SPORT 24 har et varierende udvalg af fleece til børn. Det er der bestemt også en grund til, da fleece er et stærkt materiale, der kan opfylde flere roller i hverdagen. Fleece til børn kan bruges både som en hverdagstrøje, når efteråret kalder, men kan også bruges som et varmere mellemlag, hvis vinteren rusker lidt for meget i dine små.

Derfor er det også et billigere alternativ end mange andre former for beklædning, fordi det kan bruges flere gange om året. Hvis sæsonerne ikke er for frembrusende, så kan børnene bruge fleece hele året rundt uden problemer.

Stort udvalg af fleece til børn

Vores fleece-tøj til børn hos SPORT 24 er primært farverige og flotte jakker. Jakkerne kan både bruges som overgangsjakker, når forårets sol rammer os, men kan også bruges som varm trøje. Du husker sikkert selv materialet fra din egen barndom. Materialet har fulgt os i mange år, lige præcis fordi det er så alsidigt, og nu kan børnene i næste generation få lov til at prøve materialet. Vi har flere farver og designs at vælge imellem. Mange af farverne blandes forskelligt med hinanden. Det giver dine børn et skarpt og flot look, når de drøner rundt på græsset til efterår.

Stoffets kvaliteter

Fleece er et stærkt, åndbart og let materiale, der bruges i mange forskellige former for tøj. Derfor er der ikke kun fleece til børn, men også til alle former for voksne. Materialet bruges ofte til tøj, der skal kunne holde til fysisk aktivitet - ofte ude i naturen. Her kan stoffet nemlig også holde på varmen. Tøjet er derfor oplagt til udendørsleg. Dog kan det også bruges til leg, der bare foregår i koldere omgivelse, som Danmarks flotte årstider ofte kan være med til at levere.