Info vedr. COVID-19! Genåbning af ALLE butikker | Håndtering af varer på lageret – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  450 DKK
 2. hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  450 DKK
 3. hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Velcro Støvler Børn
  450 DKK
 4. 43%
  hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  700 DKK 400 DKK
 5. 43%
  hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  700 DKK 400 DKK
 6. 43%
  hummel Stadil Winter High Velcro Vinterstøvler Børn
  hummel hummel Stadil Winter High Velcro Vinterstøvler Børn
  700 DKK 400 DKK

Støvler til børn

(23 produkter)

Stort udvalg af smart fodtøj

Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af støvler til børn. Vi har støvler til al slags vejr, så dine børn kan takle dagligdagen uanset vejret og temperaturen. Det er en vigtig forudsætning i Danmark, hvor der er omskifteligt vej. Vores smarte fodtøj giver dig mange muligheder for at vælge det helt rigtige look. Hvad enten du er til farverige modeller med glimmer til pigerne, eller om du leder efter et par smarte og praktiske modeller, der kan holde de små fødder tørre og varme, så finder du det på SPORT24.DK.

Varme støvler til børn i de kolde måneder

Når efterår og vinter trænger sig på, og vejret bliver vådere og koldere, så kan det være svært at holde de små fødder varme uden det rigtige fodtøj. Hos SPORT 24 har vi fodtøj, der holder både vind og vand ude og sikrer varme fødder til de små. Vores støvler kan fås i mange farver, og de er alle slidstærke og tåler mange timers udendørsleg. Vi har børnestøvler med bløde imiteret pelskraver til pigerne med blød indvendig foring. Til drengene har vi fodtøj i et hi-cut design med en støttende hælkappe samt fleeceforing og en vandtæt membran.

Støvler til børn til skole og fritid

Det er ikke kun i de kolde vintermåneder, at børnestøvler kan findes frem. Vores store udvalg af indeholder nemlig også smarte hverdagsfodtøj, som kan bruges til både forår, efterår eller en våd sommerdag. Børnestøvlerne fås både med velcrospænder eller snørebånd. Vores fodtøj med velcrospænder kan bruges af alle, og vi har endda modeller med sidevendt lynlås, så det er let at komme i skoene. Flere af vores modeller har derudover refleksdetaljer, så børnene bliver set i trafikken. Vi fører et stort udvalg af fodtøj til børn fra flere anerkendte mærker, så du er sikret kvalitetsfodtøj.

Få dine nye støvler inden for 1-2 hverdage

Til de mere kræsne børn, har vi også støvler til børn i hi-cut designs samt de mere klassiske modeller med en ekstra høj kant. Så har I muligheden for at vælge lige netop den type børnestøvle, som passer de små fødder bedst. Når du handler støvler til børn hos SPORT 24, så sørger vi for hurtig levering. Dine varer kan forventes leveret efter 1-2 hverdage, og du har altid 365 dages returret. Har du behov for at bytte en vare, kan dette gøres i alle vores fysiske SPORT 24 butikker landet rundt.