✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 35%
  Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  500 DKK 325 DKK
 2. 35%
  Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Velcro Sneakers Børn
  500 DKK 325 DKK
 3. 42%
  Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  600 DKK 350 DKK
 4. 42%
  Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  Puma Puma Smash v2 Fur Mid Sneakers Børn
  600 DKK 350 DKK
 5. 33%
  hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  hummel hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  450 DKK 300 DKK
 6. 33%
  hummel Cordial Tex Sneakers Børn
  hummel hummel Cordial Tex Sneakers Børn
  600 DKK 400 DKK

Sneakers til børn

(183 produkter)

Seje sneakers til børn

Hos SPORT 24 finder du et bredt udvalg af smarte børne sneakers fra alle de store sportsmærker. Mulighederne for at finde de helt rigtige sneakers til din dreng eller pige er mange, og vi kan godt love, at vi har noget for enhver smag. Skal der være knald på farverne, eller er de klassisk ensfarvede et hit? Brug vores mange filtreringsmuligheder og find lige det par børne sneakers, dit barn altid har ønsket sig.

Børne sneakers der sidder godt på fødderne

Når du køber sneakers til børn, skal du være sikker på, at de sidder godt fast på foden. Det er vigtigt, at barnet ikke bliver hæmmet eller får skader, når de løber eller leger med kammeraterne. Her på siden kan du vælge imellem tre forskellige typer sneakers til børn alt efter dit barns præferencer og alder: Snørebånd, velcro og sockfit. Sneakers med snørebånd er godt til de lidt ældre børn, som måske selv kan binde deres sko, hvorimod sneakers med velcrolukning er perfekt til de helt små børn, som lige er begyndt at gå med sko. Sneakers med sockfit er en forholdsvis ny type børne sneakers, som er inspireret af fodboldstøvler med samme pasform. Sockfit betyder, at skoen har en elastisk og tætsiddende kant, som gør det nemt for barnet af få skoen af og på.

Få den ønskede stil med smarte sneakers til børn

Det enorme udvalg af sneakers til børn giver gode muligheder for at vælge præcis den stil, som dit barn elsker. Der findes både sneakers til børn med en udpræget sporty stil og andre modeller med et mere klassisk og stilfuldt look. Du finder også børnesneakers med en cool streetstil, der henvender sig til børn, der elsker skaterkulturen. Her hos SPORT 24 har vi et spændende sortiment af alle de forskellige typer sneakers til børn. Gå på jagt i blandt vores mange stærke brands, som alle er nøje udvalgt på af deres tilgang til design, komfort og kvalitet, når det gælder sneakers til børn.

Hjælp til at finde den rigtige størrelse sneakers til børn

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, når du køber sneakers til børn online, kan du altid kigge i vores vejledende størrelsesguide, som du finder inde på produktsiden. Så er du sikker på at få den rigtige sko hjem. Husk at når det gælder sneakers til børn er det en god idé at tillægge 1-1,5 centimeter til fodens længde, så du undgår at dit barn støder imod skoens snude med tæerne. Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice eller henvende dig i én af vores mange fysiske SPORT 24 butikker. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig og dit barn med at finde de helt rigtige børnesneakers. Børn fortjener nemlig også sneakers i høj kvalitet, så komforten er i orden - hele dagen.

Tilbud på sneakers til børn

Leder du efter billige sneakers til børn? Det er altid rart at kunne spare nogle penge - og særligt når det handler om fodtøj, som barnet risikerer at vokse hurtigt fra. Derfor har vi samlet en lang række sneakers til børn, som du kan købe med gode rabatter og store besparelser. Find de mange tilbud på lækre sneakers til børn lige her - og få en glad dreng eller pige, der vil elske sine nye sneakers.

Shop børne sneakers med 365 dages returret

Når du handler på SPORT24.DK eller i en SPORT 24 butik, har du altid 365 dages fuld returret. Du og dit barn har derfor god tid til at beslutte, om de nyindkøbte sneakers er de rigtige. Husk blot at skoene ikke må være taget i brug, og at den originale emballage skal med retur. Om du returnerer de ubrugte børnesneakers tilbage til webshoppen eller i din nærmeste SPORT 24 butik er helt op til dig.