Mest populære produkter

 1. 33%
  hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  hummel hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  450,00 DKK 300,00 DKK
 2. 33%
  New Balance FuelCore Coast Sneakers Børn
  New Balance New Balance FuelCore Coast Sneakers Børn
  450,00 DKK 300,00 DKK
 3. 33%
  New Balance FuelCore Coast Sneakers Børn
  New Balance New Balance FuelCore Coast Sneakers Børn
  450,00 DKK 300,00 DKK
 4. 29%
  adidas VS Advantage Clean Børn
  adidas Essentials adidas VS Advantage Clean Børn
  350,00 DKK 250,00 DKK
 5. 29%
  Nike Revolution 4 Velcro Sneakers Børn
  Nike Nike Revolution 4 Velcro Sneakers Børn
  350,00 DKK 250,00 DKK

Sneakers til børn

(179 produkter)

Seje sneakers til børn

Hos SPORT 24 finder du et bredt udvalg af smarte børne sneakers fra alle de store sportsmærker. Mulighederne for at finde de helt rigtige gummisko til din dreng eller pige er mange, og vi kan godt love, at vi har noget for enhver smag. Skal der være knald på farverne, eller er de klassisk ensfarvede et hit? Brug vores mange filtreringsmuligheder og find lige det par sneakers, dit barn altid har ønsket sig.

Sneakers der sidder godt

Når du køber sneakers til børn, skal du være sikker på, at de sidder godt fast på foden. Det er vigtigt, at barnet ikke bliver hæmmet eller får skader, når de løber eller leger med kammeraterne. Her på siden kan du vælge imellem tre forskellige typer alt efter dit barns præferencer og alder: Snørebånd, velcro og sockfit. Sneakers med snørebånd er godt til de lidt ældre børn, som måske selv kan binde deres sko, hvorimod en velcrolukning er perfekt til de helt små børn, som lige er begyndt at gå med sko. Sneakers med sockfit er en forholdsvis ny type børne sneaker, som er inspireret af fodboldstøvler med samme pasform. Sockfit betyder, at skoen har en elastisk og tætsiddende kant, som gør det nemt for barnet af få skoen af og på.

Hjælp til at finde den rigtige størrelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, når du køber børne sneakers online, kan du altid kigge i vores vejledende størrelsesguide, som du finder inde på produktsiden. Så er du sikker på at få den rigtige sko hjem. Husk at når det gælder sneakers til børn er det en god idé at tillægge 1-1,5 centimeter til fodens længde, så du undgår at dit barn støder imod skoens snude med tæerne. Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice eller henvende dig i én af vores mange fysiske SPORT 24 butikker. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig og dit barn med at finde de helt rigtige sneakers.

Shop børne sneakers med 365 dages returret

Når du handler på SPORT24.DK eller i en SPORT 24 butik har du altid 365 dages fuld returret. Du og dit barn har derfor god tid til at beslutte, om de nyindkøbte sneakers er de rigtige. Husk blot at skoene ikke må være taget i brug, og at den originale emballage skal med retur. Om du returnerer de ubrugte sneakers tilbage til webshoppen eller i din nærmeste SPORT 24 butik er helt op til dig.