Mest populære produkter

 1. hummel Sport Sandaler Børn
  hummel hummel Sport Sandaler Børn
  300,00 DKK
 2. hummel Glitter Sandaler Børn
  hummel hummel Glitter Sandaler Børn
  300,00 DKK
 3. 20%
  Ecco Biom Raft Sandaler Børn
  Ecco Ecco Biom Raft Sandaler Børn
  500,00 DKK 400,00 DKK
 4. 50%
  Graffiti Cloxie Sandaler Børn
  Graffiti Graffiti Cloxie Sandaler Børn
  150,00 DKK 75,00 DKK
 5. 50%
  ZigZag Hayden Sandal Closed Børn
  ZigZag ZigZag Hayden Sandal Closed Børn
  300,00 DKK 150,00 DKK
 6. 50%
  ZigZag Dorothy Kork Sandal Børn
  ZigZag ZigZag Dorothy Kork Sandal Børn
  300,00 DKK 150,00 DKK

Sandaler til børn

(59 produkter)

Let og luftigt fodtøj til sommersæsonen

Når det varme vejr rammer Danmark, finder vi shorts og solbriller frem. Skoene er for varme at have på, og derfor er det vigtigt at have et par gode sandaler. Ikke kun de voksne har gavn af sommersko, også de yngste i familien fortjener et par gode og luftige sko. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sandaler til børn. Med et par åndbare sandaler kan børn rende rundt i skolen og lege i det gode vejr uden at tænke over varmt fodtøj. Hos SPORT 24 har vi et stort udvalg af forskellige slags sommerfodtøj til børn. Vi har både flotte og praktiske modeller til drenge og piger.

Børnesandaler til leg og sjov

Det er vigtigt for de aktive små at have et par gode og slidstærke børnesandaler til den varme sæson. De skal kunne tåle vild leg og løb og sidde godt fast, så børnene kan løbe uforstyrret rundt. Hos SPORT 24 har vi fodtøj til børn med praktiske kvaliteter. Vi har f.eks. velcrospænder, så alle børn kan lukke dem eller justere pasformen. Derudover fås sandalerne med en slidstærk ydersål, der tåler mange timers leg. Vi har også smarte modeller med korkbund og flotte farver, som passer til både skole og andre arrangementer.

Fodtøj til børn på ferie

Når turen går til de varme lande, er det også vigtigt med sandaler. Skoene bliver hurtigt for varme for de små, og sandaler til børn giver god ventilation til fødderne. Hos SPORT 24 kan du få både modeller til at vandre rundt i, men også flipflop-modeller til børn, som kan benyttes ved poolen eller stranden. Vi har f.eks. hurtigttørrende sandaler til strandgængeren samt modeller med en forstærket snude ved tæerne, som beskytter fødderne både mod eventuelle knubs og slag. Vores fodtøj til børn beskytter også de små fødder mod skaller og andre spidse genstande på stranden, så ferien kan nydes i fulde drag uden ømme fødder.

Stort udvalg af sandaler til børn

Hos SPORT 24 ved vi, at et par gode sandaler til børn er et must til sommersæsonen. Hvad enten I skal på ferie eller på tur i det danske, skal fodtøjet kunne holde til lidt af hvert. Vores modeller er utrolig slidstærke, så de tåler al slags leg på både asfalt, græs og sand. Derudover har vi mange forskellige farver og former for sandaler til børn, så alles behov kan tilgodeses. Når du handler på SPORT24.DK, kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage. Du får 365 dages returret på alle varer samt mulighed for at bytte i alle fysiske butikker landet rundt.