Spar op til 50% på masser af ASICS løbesko - Find dem her >

Mest populære produkter

 1. 33%
  hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  hummel hummel Crosslite Dot 4 Velcro Sneakers Børn
  450,00 DKK 300,00 DKK
 2. 43%
  hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  hummel hummel Stadil High Elastic Velcro Støvler Børn
  700,00 DKK 400,00 DKK
 3. 29%
  adidas VS Advantage Clean Børn
  adidas Essentials adidas VS Advantage Clean Børn
  350,00 DKK 250,00 DKK
 4. 29%
  adidas VS Advantage Clean Børn
  adidas Essentials adidas VS Advantage Clean Børn
  350,00 DKK 250,00 DKK

Modesko til børn

(329 produkter)

Smarte og praktiske modesko til aktive børn

Skal junior være den smarteste i skolegården? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos SPORT 24 finder du nemlig et stort udvalg af modesko og sneakers til børn. Drenge såvel som piger. De mange modeller er vidt forskellige, hvad angår stil, pasform og farver. Nogle er enkle og appellerer til den skråsikre teenager, mens andre er spraglede og passer perfekt til det mindre barn. Selv om det er sko med et smart ydre, egnet til hverdag, så besidder de samme fordele, som den altid praktiske sportssko. Vores modesko til børn er nemlig lette og udstyret med en god, stødabsorberende sål, som inviterer til en aktiv livsstil.

Det skal du gå efter, når du vælger modesko til dine børn

Selv om vores modesko til børn er meget forskellige i deres udtryk, så er der visse træk alle skoene har til fælles - nemlig deres gode kvalitet og komfort. To vigtige egenskaber, når vi taler om modesko til børn.

Kvaliteten: fordi skoene skal kunne holde til at blive udsat for lidt af hvert, når de små poder giver den gas på legepladsen.

Komforten: fordi et barn i voksealderen har brug for sko, der støtter fødderne, og lader musklerne i foden udvikle sig frit. De forkerte sko, som sidder og strammer alle de forkerte steder, kan i værste tilfælde ende med at give dit barn fodproblemer.

Klæd dine børn på til alskens vejr

Vores store udvalg af modesko til børn indeholder først og fremmest en vifte af smarte sneakers og sportssko. De er som skabt til al slags vejr, uanset om det er en sommerdag, hvor solen står højt på himlen, eller om det skulle finde på at regne en smule. Modellerne varierer på tykkelse og vandtæthed, så tag et kig på udvalget, og find lige den modesko til børn, der passer til dit barn. Så kan det være klædt godt på med godt fodtøj hele året.

Har du spørgsmål angående udvalget?

… Så hjælper vi hjertens gerne så godt, vi kan. Det eneste du skal gøre, er at ringe til vores kundeservice på telefonnummeret: 30 21 38 50. Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål om modesko til børn. Har du derimod allerede fundet det helt rigtige par iblandt vores udvalg af modesko til børn? Så kan du glæde dig over, du snart får dem hjem til dig. Vi leverer nemlig altid inden for 1-2 hverdage. Du har som altid 365 dages fuld returret, og du kan bytte dine nye modesko til børn i alle vores fysiske SPORT 24 butikker, såfremt du foretrækker det frem at sende dine varer retur med posten.