SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

Mest populære produkter

 1. 63%
  Endurance Benie Løbebæltetaske
  Endurance Endurance Benie Løbebæltetaske
  200 DKK 100 DKK
  BLACK DAYS PRIS 75 DKK
 2. 25%
  Salomon Agile 12 Set Løberygsæk
  SALOMON Salomon Agile 12 Set Løberygsæk
  800 DKK
  BLACK DAYS PRIS 600 DKK
 3. 25%
  Salomon Trailblazer 30 Løberygsæk
  SALOMON Salomon Trailblazer 30 Løberygsæk
  550 DKK
  BLACK DAYS PRIS 412,50 DKK
 4. 25%
  Nike Pack Bæltetaske
  Nike Nike Pack Bæltetaske
  300 DKK
  BLACK DAYS PRIS 225 DKK

Løbetasker til børn

5 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
7L
12L
30L
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(19)
Mænd
(19)
Drenge
(5)
Piger
(5)
Pris
DKK 100
DKK 800
MærkerVis liste
Endurance
(1)
Nike
(1)
Peak Performance
(1)
SALOMON
(2)
FarverVis liste
Sort
(5)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
63%
Endurance Benie Løbebæltetaske
Endurance
DKK 200
DKK 100
BLACK DAYS PRIS DKK 75
25%
Nike Pack Bæltetaske
Nike
DKK 300
BLACK DAYS PRIS DKK 225
25%
Salomon Trailblazer 30 Løberygsæk
SALOMON
DKK 550
BLACK DAYS PRIS DKK 412.5
25%
Peak Performance Light Rygsæk
Peak Performance
DKK 750
BLACK DAYS PRIS DKK 562.5
25%
Salomon Agile 12 Set Løberygsæk
SALOMON
DKK 800
BLACK DAYS PRIS DKK 600
Viser 5 af 5 produkter

Få ekstra muligheder med smarte løbetasker

Når du skal vælge en løberygsæk er det rimeligt at stille store krav til komfort, pasform og funktionalitet. En løberygsæk i god kvalitet giver dig nemlig en lang række muligheder, som gør din løbetræning mere effektiv. Med en løbetaske på ryggen kan du øge distancen uden at skulle undvære væske, energigel eller for eksempel en let overtræksjakke, hvis vejret skulle skifte undervejs. Du er med andre ord sikret med et slags lettilgængeligt "nødkit", der kan hjælpe dig på landevejen eller i terrænet.

Medbring forplejningen i løbetasken på ryggen

På lange løbeture kan du få behov for lidt ekstra energi eller væske, så du ikke udmattes, inden du når hjem igen. Med den rette løberygsæk får du nemt plads til din forplejning, så den lange løbetur bliver en god oplevelse for dig. En løbetaske giver dig desuden mulighed for at pakke ekstra tøj, hvilket kan være en fordel, hvis vejrforholdende pludselig skifter. Derudover gør en løberygsæk det også muligt at pakke skiftetøj, hvis du vælger at løbe til og fra arbejde og på den måde udnytte din sparsomme tid mest optimalt.

Væskeblære i løberygsækken

En løberygsæk er typisk designet med plads til en væskeblære, der via en slange med mundstykke, gør det ekstremt nemt at slukke tørsten undervejs - uden at skulle stoppe op. Har du i din daglige løbetræning brug for skiftetøj, men ikke behov for den ekstra væske, kan vandblæren nemt tages ud. Ofte vil en løberygsæk med væskeblære have plads til mellem 1 og 2 liter vand.

Løbetasker med optimal pasform

For at din løbetaske ikke skal genere dig under løbetræningen, er det fantastisk vigtigt, at den har en tætsiddende pasform. Vægten skal nemlig helt ind til ryggen, så risikoen for at indholdet flytter sig fra side til side minimeres. Løberygsækken skal desuden kunne justeres i skulderremmene og brystspændet, samt være forsynet med et velsiddende hoftebælte.

Lette løberygsække med høj komfort

Lav vægt og stor slidstyrke kan være meget svært at kombinere. Løbetasker er dog typisk fremstillet i et materiale, som langt hen ad vejen tilgodeser begge dele og samtidig har en vandafvisende effekt. Generelt bør dit løbegrej være så let som muligt, men i forhold til en løberygsæk, kan en lidt tungere udgave være en overvejelse værd. Ofte sidder vægten nemlig i bæresystemet og her gælder det selvfølgelig om at finde den rette balance mellem vægt og komfort.

Find din løberygsæk hos SPORT 24

SPORT 24 bestræber sig altid på at kunne tilbyde de mest optimale løberygsække til den almindelige løbeentusiast, med et middelbehov for væske og ekstra grej. Her på webshoppen og i de mange fysiske SPORT 24 butikker, finder du derfor altid et spændende udvalg af løbetasker i høj kvalitet. Shop online nu - og modtag lynhurtigt din løberygsæk.