UDSALG på tusindvis af varer | SHOP HER >

Løbeveste til børn

2 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 2 af 2 produkter

Få en fri fornemmelse med en løbevest til børn

På kølige dage, hvor en løbejakke bliver for varm, er en let, vindafvisende løbevest et oplagt valg til løbeturen. En løbevest beskytter dig perfekt mod vinden og giver dig samtidig en fri følelse med masser af bevægelsesfrihed.

Mere energi på løbeturen

Med en løbevest bliver du klædt godt på til løbeture i forårs- og efterårsmånederne, hvor det ofte hverken er meget koldt eller meget varmt. En løbevest til børn er fremstillet i et let, syntetisk materiale, der beskytter optimalt mod vinden og lader kroppen ånde. Det skærmer de indre organer mod nedkøling, hvilket sikrer, at du ikke bruge unødig energi på at holde dig varm. Energien kan du derimod bruge fuldt ud på træningen, så du får det maksimale ud af løbeturen.

Detaljerne sikrer god løbekomfort

Løbeveste til børn er normalt designet med en gennemgående lynlås på fronten og en lille krave, der beskytter halsen. I ærmegabene sørger smalle elastikkanter for et tætsluttende fit, mens der i bunden ofte også er et elastikpanel eller snørejustering, hvilket sikrer en velsiddende pasform fra start til mål. Nogle modeller er desuden udstyret med en eller flere praktiske lynlåslommer, så du kan opbevare dine nøgler og lignende sikkert, mens du løber.

Lys op i mørket med en refleksvest

Reflekser er vigtige, så du bliver set i trafikken. Derfor er en kvalitets løbevest til børn naturligvis forsynet med effektive refleksdetaljer. Her på siden finder du også refleksveste til løb, som - udover kraftige reflekser - er fremstillet i neon farvede materialer, så synligheden øges markant i mørket.

Hurtig levering af løbeveste til børn

Bestil din nye løbevest til børn online her på SPORT24.DK og få den leveret efter kun 1-2 hverdage. Kvaliteten er altid i top og skulle du fortryde dit valg eller passer størrelsen ikke, har du 365 dages returret. Du bestemmer naturligvis selv om du vil sende retur til webshoppen eller bytte den i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker, som findes landet over.