SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

Mest populære produkter

  1. 55%
    Endurance Blag Hyper Stretch Træningsbukser Børn
    Endurance Endurance Blag Hyper Stretch Træningsbukser Børn
    500 DKK 300 DKK
    BLACK DAYS PRIS 225 DKK

Løbebukser til børn

2 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
116
128
140
152
164
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(2)
Mænd
(6)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 250
DKK 300
MærkerVis liste
Endurance
(2)
FarverVis liste
Grå
(1)
Sort
(2)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
58%
Endurance Biana Løbebukser Børn
Endurance
DKK 450
DKK 250
BLACK DAYS PRIS DKK 187.5
55%
Endurance Blag Hyper Stretch Træningsbukser Børn
Endurance
DKK 500
DKK 300
BLACK DAYS PRIS DKK 225
Viser 2 af 2 produkter

Løbebukser til børn der giver den gas

Et par lette og løse løbebukser til børn er det oplagte valg til dig, der ikke bryder dig om løbetøj med en tætsiddende pasform. De løse løbebukser er fremstillet i tynde og lette materialer, som beskytter dig på blæsende dage. Her på siden finder du et godt udvalg af lækre løbebukser til børn, der elsker at give den gas på løbeturen.

To forskellige typer løbebukser til børn

Når du skal købe løbebukser til børn, er der primært to forskellige typer, som du kan vælge imellem. De mest populære er de helt tynde et-lags udgaver, som er fantastisk lette og beskytter dig godt mod vinden. Ofte er modellerne forsynet med både snøre og elastik i livet for at sikre en velsiddende og komfortabel pasform. Disse modeller er ideelle på forårs- og efterårsdage, hvor de skærmer dig mod den kølige vind. Den anden type løbebukser til børn er en decideret vinterudgave, som er forsynet med en isolerende foring, der hjælper med at holde dig varm på de kolde vinterdage. De tynde løbebukser kan dog også sagtens anvendes til vinter, hvis du tager et par lange underbukser indenunder.

Find din favoritmodel på SPORT24.DK

Elsker du at løbe og nyder du en løs pasform, når du skal vælge løbetøj, finder du måske din favoritmodel lige her på webshoppen. Løbebukserne er fra anerkendte løbemærker og fremstillet i god kvalitet, så du får masser af komfort på løbeturen. Udover at være vindtætte er modellerne nemlig åndbare, så kroppen holdes tempereret og godt tilpas træningen igennem. Bestil online lige nu og modtag dine nye løbebukser til børn inden for 1-2 hverdage. Hos SPORT 24 har du 365 dages returret og du bestemmer naturligvis selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i din nærmeste SPORT 24 butik.