☀ Grundet sommerferie har vi i øjeblikket længere leveringstid ☀

Kompression til børn

1 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
140 - 152
ButikVis liste
Sport24 - 9200 Aalborg Storcenter
(1)
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(27)
Mænd
(31)
Drenge
(1)
Piger
(1)
Pris
DKK 240
DKK 240
MærkerVis liste
Select
(1)
FarverVis liste
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
Viser 1 af 1 produkter

Støttende kompressionstøj til børn

Med støttende kompressionstøj til børn får du lækkert træningstøj, der giver dig mulighed for at præstere optimalt under træningen - uanset om du løber eller dyrker holdsport. Du får med andre ord det maksimale ud af dine anstrengelser, så du hurtigere og mere effektivt kan lægge ekstra lag på din træning. Kompression er altså ikke kun for voksne, men også de større børn, der ønsker at træne effektivt og seriøst. Du finder SPORT 24's udvalg af kompressionstøj til børn lige her på siden.

Drag nytte af de store fordele ved kompression

Når kompressionstøjet støtter dine muskler, bliver muskelvibrationerne mindre og du får samtidig en øget blodgennemstrømning. Det reducerer trætheden og giver mere ilt til musklerne, så ophobningen af mælkesyre bliver reduceret. Du kan derfor fortsætte træningen med høj intensitet i længere tid, ligesom restitutionstiden bliver kortere. Fordele som seriøse sportsudøvere kan drage stor nytte af.

Hurtig levering af kompressionstøj - fri fragt som VIP-medlem

Udvalget af kompressionstøj til børn er ikke på størrelse med udvalget til voksne, men vi har udvalgt de bedste produkter indenfor kategorien, så dit barn ikke skal snydes for de gode egenskaber fra kompression. Bestiller du kompressionstøj til børn her på SPORT24.DK, tilbyder vi en lynhurtig levering, hvor du modtager dine varer efter kun 1-2 hverdage. Varerne kan byttes i 365 dage og du bestemmer naturligvis selv, om du vil sende retur til webshoppen eller bytte i din lokale SPORT 24 butik. Husk desuden at du som VIP-medlem hos SPORT 24 får gratis fragt.

God fornøjelse med dit nye kompressionstøj til børn.