HUSK at du altid har 365 dages returret hos os. Du kan derfor trygt vente med at bytte eller returnere til butikkerne åbner igen.

Huer, handsker & caps til børn

2 produkter

Filtrer
StørrelseVis liste
ONESIZE
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
Drenge, Piger
Kvinder
(26)
Mænd
(24)
Drenge
(2)
Piger
(2)
Pris
DKK 75
DKK 75
MærkerVis liste
Endurance
(2)
FarverVis liste
Gul
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Drenge
Piger
50%
Endurance Mathis Halsedisse
Endurance
DKK 150
DKK 75
50%
Endurance Mathis Halsedisse
Endurance
DKK 150
DKK 75
Viser 2 af 2 produkter

Godt forberedt til kulde og sol

For de fleste foregår løbetræningen hele året og alt afhængig af hvilken årstid du bevæger dig ud i, kan der være særlige forhold, som du bør være opmærksom på. Uanset om det er kulde eller sol, der giver udfordringer, gør det en stor forskel, om du er iført det rigtige grej. Her på siden finder du god varme i lækre løbehuer og løbehandsker til børn, mens du får behagelig skygge fra smarte løbekasketter.

Fleksible og varmende løbehuer til børn

Med en tynd og let løbehue til børn er hovedet sikret den nødvendige varme og beskyttelse på de kolde løbedage. Løbehuerne i sortimentet er udført i bløde, fleksible og svedtransporterende materialer, der effektivt sørger for en optimal pasform samt en tør og komfortabel fornemmelse om hovedet. Løbehuerne er desuden designet med smarte refleksdetaljer, der giver dig en god synlighed på vinterens mørke dage.

Hold fingrene varme og komfortable på løbeturen

Iskolde fingre er bestemt ikke rart at løbe med - både fordi det er ubehageligt at fryse sine fingre, men også fordi du ikke kan bruge dine stivfrosne fingre til noget. Derfor er et par løbehandsker en rigtig god idé til de kolde dage. Et par løbehandsker er ikke alt for kraftige, men yder alligevel en tilpas varmende komfort. Nogle løbehandsker er forsynet med et vindtæt materiale på håndryggen for ekstra beskyttelse på de blæsende vinterdage. Har du din smartphone med på løbeturen, kan det være en fordel at vælge en model med et touchscreenkompatibelt materiale på fingrene, så du nemt kan betjene telefonen.

Slip for solens skarpe stråler med en løbekasket til børn

Solrige løbedage kræver skygge til ansigtet - både for at skærme øjnene mod solens skarpe stråler og for at skåne ansigtet mod solskoldninger. Hos SPORT 24 kan du købe lækre løbekasketter til børn, så solen ikke skaber forhindringer for sommerens løbeture. Med en velsiddende løbekasket kan du nyde løbeturen og solens varme, uden at skulle bekymre dig.

Nem og hurtig nethandel hos SPORT 24

Du finder altså både løbehuer, løbehandsker og løbekasketter til børn hos SPORT 24. Kvaliteten er altid i top og når du handler online på SPORT24.DK, modtager du dine varer efter kun 1-2 hverdage. Du har 365 dages returret, hvor du enten kan sende retur til webshoppen eller bytte i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker - og husk at du som VIP-medlem har gratis fragt.