Trail løbesko til børn

1 produkter

Filtrer
SizeVis liste
36
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
42
Køn(2)Vis liste
2 Valgt
, Piger
Kvinder
(34)
Mænd
(31)
Piger
(1)
Pris
DKK 1,300
DKK 1,300
MærkerVis liste
SALOMON
(1)
FarverVis liste
Blå
(1)
Grøn
(1)
Sort
(1)
Sortering
Fjern alle
Piger
15%
Salomon XA Pro 3D GTX Trail Vandresko Dame
SALOMON
DKK 1,300
Medlemspris DKK 1,100
Viser 1 af 1 produkter

Leg dig i god form med trail løbesko til børn

At komme i skoven og løbe trailløb er ikke kun for voksne. Børn kan bestemt også være med og få mange sjove løbeture i den kuperede og ujævne skovbund, som udfordrer kroppen og giver en skøn oplevelse af frihed, når du drøner ned af skrænter og løber zigzag mellem træerne. Trailløb giver masser af smil på læben og tilbyder uanede muligheder for at lege dig i god form, når du indtager skovbunden med alle sine naturlige forhindringer.

Få godt fodfæste og besejr enhver bakketop

Et af de særlige kendetegn ved trail løbesko til børn er den grovere og mere mønstrede ydersål, som er den vigtige nøgle til at et godt fodfæste. Sålerne er fremstillet i et slidstærkt gummimateriale og designet med en profil, der giver dig masser af greb i underlaget - selv når det har regnet og de små, snørklede skovstier er blevet våde og glatte.

Bedre balance og sjov intervaltræning

Trail løbeskoene til børn er forsynet med stivere såler end almindelige løbesko for at beskytte fødderne mest muligt mod sten, rødder og knolde. Den stive sål sikrer også en bedre stabilitet på meget ujævnt terræn, så fødderne ikke kommer helt ud af balance. Faktisk bliver din balance trænet på en super god måde, når du løber i skoven. De naturlige ujævnheder i underlaget betyder, at kroppen konstant skal arbejde med at holde balancen, så du ikke vælter. Derudover fungerer trail løb som en rigtig sjov måde at lave intervaltræning på, da pulsen hele tiden ryger op og ned i det kuperede terræn.

Hurtig levering og børnevenlige priser på SPORT24.DK

Besøg SPORT 24 og se udvalget af velsiddende trail løbesko, der giver dig maksimal fodfæste i skoven. Du får masser af komfort, høj kvalitet og et cool trail look til børnevenlige priser. Når du handler online på SPORT24.DK bliver dine trail løbesko leveret indenfor kun 1-2 hverdage. Du har hele 365 dages returret og som VIP-medlem er fragten ganske gratis. Du kan naturligvis også bytte dine varer i en af de mange fysiske SPORT 24 butikker - nemt og bekvemt.