✔ Er dit barn klar til udeleg? Få tjeklisten og gode råd HER ✔

Mest populære produkter

 1. 28%
  Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  450 DKK 325 DKK
 2. 25%
  Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  400 DKK 300 DKK
 3. 15%
  Salomon XA Pro 3D GTX Trail Vandresko Dame
  SALOMON Salomon XA Pro 3D GTX Trail Vandresko Dame
  1.300 DKK
  Medlemspris 1.100 DKK Bliv medlem - Klik her
 4. Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  Nike Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  700 DKK
 5. Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  Nike Nike Air Zoom Pegasus 37 Løbesko Børn
  700 DKK
 6. 34%
  Nike Renew Lucent Sneakers Børn
  Nike Nike Renew Lucent Sneakers Børn
  380 DKK 250 DKK

Løbesko til børn

(26 produkter)

Stort udvalg af velsiddende børneløbesko

Løbesko til børn skal både være lette, støddæmpende og fantastisk velsiddende, så komforten er helt i top på løbeturen - og kroppen samtidig bliver beskyttet maksimalt under fodens møde med underlaget. Hos SPORT 24 finder du altid en lang række kvalitets løbesko til drenge og piger fra nogle af markedets allerbedste løbemærker.

Find de rigtige løbesko til børn online hos SPORT 24

Udvalget af børneløbesko domineres af neutrale modeller, da voksende børnefødder typisk ikke skal korrigeres for meget af stabiliserende elementer i skoene. Fødderne skal i højere grad have lov til at bevæge sig naturligt uden at blive styret for meget af løbeskoene. Der fremstilles dog også børneløbesko med mild pronationsstøtte og her på siden finder du naturligvis også et godt udvalg indenfor denne kategori. Du finder også trail løbesko til børn. Disse modeller udmærker sig ved at have en grovere sål og en mere slidstærk overdel, der egner sig perfekt til løbeture i skoven. Du kan altså blive fuldt dækket ind med børneløbesko hos SPORT 24 - uanset løbeniveau og hvilket underlag der skal løbes på.

Kvaliteten skal være i orden

De rette løbesko til børn kan være med til at starte en ny og bedre livsstil. Er kvaliteten på skoene i top, øges løbekomforten og lysten til at løbe og bevæge sig følger automatisk med. Det er dog ikke nødvendigvis de dyreste børneløbesko, der er de bedste til netop dit barns fødder. Det vigtigste, når der skal vælges løbesko til børn, er pasformen og at barnet føler sig godt tilpas, når skoene kommer på fødderne. Er der generende syninger eller klemmer skoene, kan du være sikker på, at løbelysten forsvinder som dug for solen.

Høj kvalitet og lynhurtig levering hos SPORT 24

Når du køber løbesko til børn hos SPORT 24, er du sikker på at få masser af kvalitet for pengene. Modellerne er velsiddende og fremstillet i lette materialer, som lader dig flyve afsted og mærke vinden i ansigtet. Sortimentet tilbyder modeller til alle typer børnefødder og priserne er yderst børnevenlige. Bestil online nu og modtag din pakke om kun 1-2 hverdage - og er du VIP-medlem er fragten endda helt gratis.