VIGTIG info vedr. COVID-19 – Læs mere HER >

Mest populære produkter

 1. 33%
  Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Løbesko Børn
  450 DKK
  AVIS PRIS 300 DKK
 2. 38%
  Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  Nike Nike Star Runner 2 Velcro Sneakers Børn
  400 DKK
  AVIS PRIS 250 DKK
 3. 50%
  Endurance Cave Ultra Thin Armband For I-Phone
  Endurance Endurance Cave Ultra Thin Armband For I-Phone
  200 DKK 100 DKK
 4. 50%
  Endurance Ibi Low Cut 6-Pak Sokker
  Endurance Endurance Ibi Low Cut 6-Pak Sokker
  120 DKK 60 DKK
 5. 33%
  Asics Gel-Cumulus 21 Løbesko Børn
  ASICS Asics Gel-Cumulus 21 Løbesko Børn
  600 DKK 400 DKK
 6. 50%
  Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  Endurance Endurance Avery Quarter 3-Pak Sokker
  120 DKK 60 DKK

Løb til børn

(185 produkter)

Løb - også en sport for børn

Løbetræning er ikke kun for voksne. Børn kan også sagtens være med og få masser af sjove løbeoplevelser med mor og far. Den friske luft og muligheden for at bruge kroppen fysisk kan være et perfekt afbræk fra lange dage på skolebænken og foran diverse skærme.

Større mentalt overskud og forbedret kondition

Børn kan også have brug for at tømme hovedet og koble fra - og mærke kroppen bevæge sig uden at skulle bekymre sig om lektier og pligter. Her fungerer løb perfekt, da du efter træningen typisk vil være friskere i hovedet, så du igen kan koncentrere dig og bevare fokus på dine opgaver. Løb giver således et større mentalt overskud, mens konditionen forbedres og forbrændingen øges. Derudover får børn der løber øget styrke i kroppen og en større udholdenhed.

Børnehold i løbeklubben

I mange løbeklubber findes der også børnehold, som tager højde for, hvor meget og hvordan der bør trænes, når man endnu er et voksende barn. Løbeklubber kan således tilbyde trygge træningsrammer, faste træningstidspunkter og et godt socialt liv med sjove oplevelser. Er du ikke til faste træningstidspunkter er løb heldigvis en sport, der giver mulighed for masser af fleksibilitet, så dine løbeture kan tilpasses en hverdag med skole, venner og familie. Spænd løbeskoene når du har lyst, og løb en tur alene eller med mor og far.

Stort udvalg af tøj og sko til børneløb

Som løber skal sko og tøj være i orden - også når du er barn. Hos SPORT 24 finder du alt, hvad du skal bruge til børneløb, så du kommer bedst i gang med løbetræningen. Bestil dit nye løbegrej her på SPORT24.DK eller besøg en af de mange fysiske SPORT 24 butikker og få den hjælp du behøver. Udvalget er altid i top og priserne meget børnevenlige.